onsdag 17 februari 2010

Om att vara förälder

En av de bästa sakerna med att ha barn är att de går och lägger sig varje kväll.

5 kommentarer:

Trollets mamma sa...

Här kom faktiskt polisen den enda gången jag försökte få i Troll flytande penicillin. Hon tokvrålade i en timme. Men tabletterna gick bra.

Maria sa...

Ursäkta min tröghet så här väldans sent på kvällskvisten (jag har sovvanor som en åttaåring just nu), men inte kom väl polisen på riktigt? Och tabletter? Finns det såna för barn också? (Eller menade du valiumet till dig själv?) Fast det är väl för äldre barn?

Knasterfaster sa...

Jo så är det nog. Jag hade inte tänkt på det. Det är svårt att få 14 - 16-åringar att lägga sig också. De vrålar inte utan muttrar mest något ohörbart. De skulle nog vråla om jag tvingade dem att sova genom att lägga mig bredvid dem i sängen och hålla fast dem. Jag ska inte pröva.

Anonym sa...

Du har så rätt. Så länge det handlar om ungar som ska i säng i tid. Med en fjortonåring i huset, så kan man aldrig få lite egentid liksom. Jag lägger mig ju typ före henne. :P

Maria sa...

Knasterfaster: Hahaha, på något sätt skulle det verkligen vara konstigt att fortsätta natta sina barn när de är tonåringar på samma sätt som när de är små. Jag hoppas att jag tex inte behöver ligga bredvid Julius så att han kan suga på tummen och snurra på mitt hår när han är en 15-16 år så där.

Puffan: Fan vad jobbigt. Men du kliver säkert upp ett antal timmar före henne på helgen iaf?