lördag 6 februari 2010

Man kan ju göra det extra jobbigt för sig om man vill

Om man är smart fixar man allt i förväg när man ska ha fest. Om man är smart åker man till systemet några dagar innan och fyller bakluckan med alkohol, handlar tilltugg och borrar upp lite saker som ska upp på väggarna. Om man är smart alltså.

Därför gör vi allt det idag. Samma dag som vi har festen.

5 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Precis så brukar vi också göra ibland. Hittills har vi alltid bli klara i tid. Hoppas ni har en lyckad fest!

Trollets mamma sa...

Äh! Kalla festen för "kreativt party" och sätt gästerna på att fixa små goda snittar, borra praktiska hål och brygga eget vin. Litet får de väl anstränga sig för att få umgås med er.

Jonna sa...

Jag brukar tänka typ "det är ju sex timmar tills folk kommer, bäst att jag inte jobbar på för snabbt för då slutar det bara med att jag sitter uppklädd och hetsäter upp alla snacks och tristessvettas i kläderna som inte går att tvätta varmare än trettio grader". Behöver jag ens gå in på hur det brukar sluta?

Gustav sa...

hmm.. Det kanske inte var så dumt att gå projektledarkurs i alla fall. Istället för "Kalles 4års kalas" kan man ju byta ut det mot "Mingel-kalas i medelåldern", dock rekommenderar jag nog inte högläsning ur bajsboken i detta fall.

Anonym sa...

Hahaha, låter som ett vanligt problem man utsätter sig för VARJE GÅNG!!! hur som helst, hur går det med Charles nu, sover han bättre?