onsdag 10 februari 2010

Hellre bostadsbrist än störd sömn

Nån har kommit på snilleblixten att bygga ett hus på vår baksida. Det råkade finnas två träd och en buske på en liten plätt som var alldeles överbliven och så kan man ju inte ha det (tydligen). Trångboddhet och yada yada. Men det skiter ju jag i så länge jag själv har nånstans att bo, därför är jag synnerligen missnöjd med det beslutet. Nu är det bara jobbigt för att de låter så mycket. Det grävs, och schaktas (som eventuellt också betyder gräva, byggplatsterminologi är inte min starka sida), och sprängs om vartannat.

Dessutom har de inte fattat att man inte kan hålla på och väsnas i ett tättbebyggt område under vilka tider som helst på dygnet. Sånt måste det ju finna regler för, jag ska minsann ringa till kommunen och klaga idag. De är till exempel som mest aktiva på förmiddagen mellan 09 0ch 11 - det är ju då jag sover som allra bäst! Det kan aldrig vara tillåtet. Lite hänsyn får man väl ändå ta tycker jag.

2 kommentarer:

Sockiss sa...

kommer aldrig att jobba på dina sovtider om jag börjar med byggprojektering. glöm inte påminna mig bara om den dagen kommer. =)

Maria sa...

jag ska påminna. Inga problem.