söndag 28 februari 2010

Bra föräldrarNej, det är verkligen inte så illa att vi hela tiden glömmer bort att ge Charles hans d-droppar. Och det är verkligen inte så illa att vi till och med gjort en jävla signeringslista för att komma ihåg och ändå glömmer bort att ge honom det hälften av dagarna.

Verkligen inte. Jag menar, hur skulle det se ut?

11 kommentarer:

Sockiss sa...

vad är d-droppar?

Maria sa...

Sånt där som bvc påstår att ungarna behöver varje dag. Men jag vet att det bara är för att jävlas med föräldrar, jag menar - hur viktigt kan det vara med vitaminer egentligen?

(det hette AD-droppar förut)

Sockiss sa...

nä den där lilla knubbisen ser inte ut att lida brist av varken vitaminer eller något annat, så han klarar sig nog... =)

Anonym sa...

Charles får säkert mer d-droppar än många andra barn (host host)./Sissel

Jonna sa...

Äh, köp ett solarium till honom istället, det kan ju du och Björn också ha glädje av. Och ställ det någonstans där ni inte kan missa det. Förresten är det väl ingen som dött av engelska sjukan?

Fraggelmorsan sa...

Haha, en kompis till mig undrade om man inte kunde ge barnet en hel flaska på en gång eftersom vitaminerna ju lagrades i levern..... Som sjuksköterska fick jag henne som tur var på andra tankar :)
tipset: ställ flaskan på kaffeburken så fixar du det samtidigt som morgonkaffet.

Sara sa...

Här kallas de "ångestdroppar". Det är HELT hopplöst att komma ihåg, oavsett om jag har den stående på matbordet eller inte.

Pernilla sa...

Tack för påminnelsen! Tror inte Elisia fått sina på ett bra tag nu....ställer genast fram på bordet och ska försöka komma ihåg till lunch!

Maria sa...

Sissel: Jag vet inte om jag vågar tala om hur sällan han egentligen får... ;-)

Jonna: Ärligt. Hur jobbig kan engelska sjukan vara egentligen?

Fraggelmorsan: Huvva! Inte dricker jag väl kaffe heller, vad tror du om mig?

Skrytmorsan: Ah, ångestdroppar var en bra beskrivning. Spelar ingen roll här heller var vi ställer flaskjäveln, jag skulle kunna tejpa fast den i pannan på ungen utan att det skulle göra någon skillnad.

Pernilla: Haha, lycka till ;-)

Knaada sa...

Mm, hur skulle det se ut! Det är bara dåliga föräldrar som glömmer dropparna. (Åsså ni och vi då förstås.)

Maria sa...

Ja för vi är då rakt inte dåliga föräldrar! Till skillnad från alla andra förstås som struntar i att ge sina ungar d-droppar.