onsdag 10 februari 2010

Hej bilskola

Sådärja, då var handledarkursen på bilskolan avklarad. Vi har fått titta på film på youtube och lära oss att man varken får köra påverkad eller för fort.

Men det värsta av allt var nog att man inte får köra på någon. Oavsett omständighterna

Ärligt talat, plötsligt känns tanken på ett körkort skittråkigt. Man får ju inte göra något roligt alls. Ska nog ta mig en ordentlig funderare på om jag verkligen vill ha det eller inte.

6 kommentarer:

Sockiss sa...

jag menar det! de tar bort charmen och risken med bilkörning mer och mer! Man får inte ens klippa gamla tanter med passagerardörren längre! Jag fattar ingenting... tråkiga och fyrkantiga är de jävlarna.

Frida sa...

Ja, tänk noga över ditt beslut. Jag menar, det är ju ganska dyrt med lektioner. Behöver du verkligen det? Det är egentligen inte så svårt, du växlar upp och ned och bromsar i värsta fall om det råkar bli rött. Så gör jag och ingen har tagit mig än ...

Maria sa...

E: Va?? Inte ens klippa dem med dörren? Nej, det var droppen.

Frida: Du menar att jag ska hoppa över hela den här grejen med körkort? Tja, det verkar ju ganska omständligt måste jag säga. Kanske lättare att bara köra utan.

Anonym sa...

Äsch. Det är bara under de första 2 åren man behöver ta det lugn, under den sk prövoperioden. sen är det bara tuta och köra och ta de där gamlingarna....har jag hört
/Greta

Maria sa...

Puh, vad skönt! Då kanske jag ska ta det iaf, två år borde man ju kunna stå ut med.

Anonym sa...

Jag klippte nästan en äldre man med vit käpp, på övergångsställe. På min uppkörning. Jag fick körkortet. Nej jag har inte heller någon aning om hur inspektören tänkte där, men jag protesterade inte.