måndag 1 mars 2010

Jag går inte ut i onödan

Nej fy fan. Förväntas jag verkligen gå ut i det här jävla vädret för att hämta Julius på dagis? Han kan väl stanna där tills i morgon. Kan de sova lunchvila på de där små madrasserna där kan han nog sova hela natten på en sån också.

Han brukar dessutom protestera när jag hämtar honom och säga att han vill vara kvar där ensam efter att alla andra har gått hem. Upp till bevis säger jag bara!

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Det är inte bra att vara en curlingmamma. Han kommer säkert att tacka dig när han blir lite äldre.

Anonym sa...

Det kanske är bäst att du hämtar honom ändå. Jag tror att personalen kanske ringer till Björn annars. Och med tanke på hans reaktion på din brillianta idé om att låta Julius gunga Charles på nätterna så kan vi kanske föreställa oss hur det skulle låta... Bla bla ansvar..bla bla för liten för att vara själv yada yada. Bara en teori som jag har (har för övrigt trotsat (o)vädret och hämtat Martin nu). Så ut med dig i snöyran och be till vädergudarna om en snabb och extremt varm vår, helst så kan snön bara få dunsta bort. Kram / Sissel

Sockiss sa...

rätta takter! julius ska minsann få veta att vad man säger kan ge konsekvenser här i livet! Lär honom den hårda vägen bara!