måndag 20 september 2010

Vem ligger egentligen med vem?

Att ligga på sjukhus är verkligen enormt överskattat. Det är inte alls som i tv-serierna!

Var är alla intriger? Var är all dramatik? Varför får vi som patienter ingen som helst information om vem som ligger med vem? Och framför allt - vem är ond och vem är god? Herregud, det är upprörande vad lite information vi har fått.

Det här måste jag helt klart ta upp på ronden.

14 kommentarer:

Chellio sa...

Som sjuksköterskestudent kan jag informera att vill man ha intriger i sjukvården så ska man testa älkdreomsorgen istället. Där haglar intrigerna i personalen iaf på de 3ställen jag varit på;))

Anonym sa...

Kan bara instämma, inom äldreomsorgen var det fullt av intriger åtminstonne där jag jobbade. Nästan så man saknar det lite...

Anna sa...

Det har du ju helt rätt i. Det känns som om det faktiskt inte händer något spännande alls på ett sjukhus. Det kan inte stämma?! Detta måste grävas djupare i, det måste gømma sig hångel och slagsmål bakom dessa lugna och behärskade ansikten, eller hur?
Beklagligt att du måste vistas på ett sjukhus då, hoppas det ordnar sig!
Angående SD, GAAAAAHHHHH!!!!!
Inga ord!

Anonym sa...

Håhåjaja, du skulle bara veta! Värsta Dallas ju! Svek och lögner i härlig symbios. // J, Sska

Sockiss sa...

haha, jobba extra en natt inom äldreomsorgen så är det inte bara personalen som har drama... nejnej. tätt som oftast får man ta ut bengt från märtas rum för att det kanske inte är så kul när bengts fru kommer på besök och ser dem tillsammans i sänghalmen. =)

Singelmamman sa...

Här har jag bänkat mig framför datorn för att just få ta del av färskaste skvallret, nästan lajv ju. Och så säger du att du inget vet! Så kan vi inte ha det.

Finnpajsaren sa...

Men du har väl träffat doktor Drake Ramoray hoppas jag?

Anonym sa...

McDreamy och McSteamy? Karev? Oj oj oj vad jag helt plötsligt lääängtar till nästa säsong av Grey´s!
/L

Knaada sa...

Vedervärdigt, där kan ni ju inte stanna!

Jag hoppas ni slipper drama och får komma hem istället, vardagsintrigerna är ju mycket mer spännande. Kanske ni kan göra slut och bli ihop igen, eller nåt...

Fröken Bovary sa...

haha. Det tyckte jag var väldigt roligt. Ja. jag förväntar mig att det är spännande till motsatsen är bevisad. SÅ det så.

Anonym sa...

HAHA sjukhus intriger måste juh finnas ;)

Annette sa...

Hahahaha ...... man ska inte dricka samtidigt som man läser din blogg ...... tangentbordet blir vått! Och jag hoppas att du kan luska fram lite skvaller, det finns överallt!

ANNAANNA sa...

Har du verklgigen kollat igenom alla förråd? Jag har fattat det som att det ofta är dit personalen smyger undan.... ;)

Ana (ssk) sa...

Medan jag fortfarande var singel så lyckades jag hångla upp två undersköterskor som dessutom var kompisar med varandra. Väldigt mycket intriger kopplade till dessa händelser, ledde skön stämning på avdelningen!
Annars håller jag med de andra, äldreomsorgen är helt galen, alla har varit kära i alla, hånglat, legat osv.