fredag 17 september 2010

Framtidsvisioner


Vi tycker att det är viktigt att barnen skaffar sig gedigna utbildningar. Så vi tränar dem redan nu på olika lämpliga övningar som kan hjälpa dem i framtiden att få ett försprång när det gäller intagningen på de rätta skolorna.

Och jag måste säga att det faktiskt lönar sig riktigt bra. Charles är till exempel en riktig fena på att sticka febertermometrar i röven på en gummianka.

Om det inte ger förtur på läkarutbildningen så vet jag inte vad.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Han lyckas till och med se så där bekymrad ut som läkarna gör, oavsett vad de ska lämna för besked. En naturbegåvning helt klart.

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHA Underbart!

Cey sa...

Det ser ut som en framtida karriär det här. Och bra för dig och resten av familjen med en läkare i de egna leden när den sjukvård vi har nu säkert är ett minne blott i Sverige om 30 år.

Tina sa...

På en anka??? Min lilla tjockis, 2½år, är nu så van med febertermometern att han nästan har lyckats att få in den i rumpan på sig själv :D Det är ju tur att man inte har en sådan där gammal variant, som kunde gå av...
Fast jag vet inte om det blir någon läkare av min unge, tror han får bli sumobrottare. Rätt kroppsbyggnad för det liksom.

Ha en trevlig kväll, och ta det lugnt med spökblandningen!!! :D KRAM