torsdag 2 september 2010

Natti natti

Nää, jag orkar inte. Jag kan inte komma på en enda rolig sak att skriva. Inte ikväll, jag har mest bara snor i huvudet. Snor, denna ständigt förlamande trötthet samt något som tycks vara hallonglass i håret. Det senare är kanske också det mest förvånande eftersom jag inte ens har ätit det idag.

Hursomhelst, nu ska jag tömma en flaska nässpray i vardera näsborre och så hörs vi i morgon istället.

5 kommentarer:

Malin sa...

Krya på dig nu!

Anonym sa...

vill helst inte tänka på vad "hallonglassen" kan vara för nåt... I bästa fall är det balsam som inte är ursköljt och i värsta fall... ja det finns mycket det kan vara i värsta fall. Krya på dej!!

LillaUlle sa...

Välkommen i förkylningsklubben och Krya på dig! Lite nyfiken är jag allt på den där hallonglassen i håret som tydligen inte är hallonglass.

Anonym sa...

Krya på dig! Och du, om det fortfarande luktar hallonglass när du tömt nässprayen, då är det bara att inse... det är hallonglass! Antingen du eller någon dig närstående har ätit det. Om det inte luktar hallonglass längre, försök då INTE att luska ut vad det kan vara, det är nog bättre att vidhålla att det är hallonglass...

Maria sa...

Tack hörrni! Och jag vet inte riktigt vad ni tror att jag hade i håret, men det var rosa i alla fall och hade små hallonprickar i det...