onsdag 22 september 2010

God jävla morgon!

Det är så himla skönt att Charles har ett sånt bra morgonhumör, eftersom han alltid envisas med att gå upp så tidigt menar jag.

(Man skulle här kunna välja att fokusera på vilken slags mamma jag är som tar mig tid att fota innan jag tröstar. Men jag tycker att vi istället lägger fokus på hans vighet. Eller mattkanten.)

8 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Är han rysk gymnast?

Knaada sa...

Jag tycker att man som vuxen och ofrivillig vaknare kan ta sig friheten att ha dåligt morgonhumör, men det där, det har jag absolut ingen förståelse för!

Malin J sa...

Men vilken sötis. Han protesterar verkligen med hela kroppen!
Ah , de där morgon protesterna i egna hemmet går väl att stå ut med. Det är mer sport när de kör samma stil på en smal trottoar bredvid en väg med mycket trafik. Hellst ska de då vara i treårsåldern så att de är mycket mer rörliga.
Då är man inte glad som förälder.

Anonym sa...

Ha,HA,Ha...Love you!

Anonym sa...

Kanske en yoga-instuktör i vardande?

Lotta sa...

Några av de bästa bilderna på vår tjej är just såna här skrikbilder :) Lite får de väl tåla! Det är ju för att de senare i livet ska få se hur underbart söta de var!
Äh, skämt åsido, när de är så här arga/ledsna brukar de vara tvungna att lugna ner sig lite själva först innan de vill bli kramade (eller är det bara min som är så?)

Maria sa...

Finnpajsaren: Jag vet faktiskt inte, utredning pågår.

Knaada: Nej eller hur! Ligg kvar i sängen då om du är så jävla trött liksom.

Malin J: Tänk vad skicklig han ska vara om två år när han presterar så här bra redan.

Anonym: Puss!

Whitelady7: Om han tonar ner sin ilska lite så...

Lotta: Ja, eller så är det bara alla mammor som inte orkar parera alla sjuhundra utbrott på en gång...

Tina sa...

Hahaha, jag har nog sagt det förut; Du är så härligt störd!! Och det menar jag nu på ett bra sätt. Jag ser så många likheter med dina och mina barn... Förkylningsastma, sjuka, tjock lillebror, tunn storebror... Listan kan bli lång. Det är som att sitta och läsa om sig själv. Fast nu är ju inte jag riktigt lika fyndig och rapp i käften som du är. You make my day, everyday!!! Ps. Jag har sparat bidén till den tjocka bebisen. Utifall att det skulle bli outhärdligt där hemma, så är det bara att glida förbi...

KRAMAR från Tina