fredag 10 september 2010

Tur att det är obligatoriskt
Fantastiskt. Nu har vi fått lära oss att en del unga killar vill ha v-formad kroppsform för att få ligga och använder doping för att nå dit, men att de ändå missar allt sex eftersom de då inte får någon erektion.

Jag kommer bli en sån himla mycket bättre bilförare tack vare den här kursen. Verkligen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHAHA ja OTROLIGT!! Deleine fortsätter skratta hysteriskt...

A&T sa...

Vad mycket nyttigt man lär sig på körskolan nuförtiden! Verkligen tur att det är obligatoriskt, annars hade du kanske missat den här för bilkörningen ovärderliga informationen.

Trösta dig med att nästa lektion kanske består av att kvinnor gärna vill ha en S formad kropp och vilka droger man hmm.. absolut inte ska ta för att nå dit utan att anstränga sig.

V formad kropp har både jag och min man lyckats med utan andra droger än choklad och alkohol (attV`t är uppochnedvänt är bara en pettitess i sammanhanget)

Anna

Anonym sa...

Hehehe, Tur att jag slapp den där jävla risk ettan kan man ju säga. Har hört att den inte är ngt att hänga i granen. Om man inte är född i farstun å sen tappad liksom.

Smilla sa...

Jag tror att jag känner någon som gått den där kursen. Faktiskt.

Anonym sa...

Seriöst?! På fullt allvar?! Jag hoppas, hoppas, hoppas att du "kryddar" lite - om inte - Vad i helvete har hänt sen jag tog körkort?! Vad fan har kåta killar på anabola med din förmåga att köra bil att göra?! Jag blir förbannad!!!!!! På allvar riktigt jäkla arg! Att det finns idioter i trafiken vet alla "normala" människor men vi kan knappast hindra dem genom att betala 600 spänn för att höra någon berätta att de finns där ute! Fler kontroller ute på vägarna istället, de lär ju knappast sitta på en risk 1 och få en a-ha upplevelse... Lotta

Singelmamman sa...

Du gick inte fel och hamnade i någon speed dejt eller?

Anonym sa...

Säger som Lotta här ovanför. Vad 17 har hänt sedan jag tog körkort? Är det på skoj eller? Fattar verkligen ingenting, snälla förklara. //Gina

Anonym sa...

Vilken underbar blogg, jag har skrattat hysteriskt ikväll, tusen tack för det!!

Pumlan sa...

Jag gjorde den här om veckan. En gammal pundare pratade i tre timmar om hur han söp och knarkade bort hela sitt liv. Lite, eller nä, precis som ANT-dagarna på högstadiet.

Kostnaden för detta obligatoriska moment var nätta 785 kronor. Det är inte okej på en fläck.

Maria sa...

Deleines: Tur att du hade roligt iaf då ;-)

A&T: Jag vet inte, jag känner mig alldeles matt efter igår. Nu vet jag ingenting, får man inte ta körkort om man ser ut som ett upp och nervänt V? Det är lika bra att jag lägger av.

A Glamorous: Jag vet inte ens om kursen hade varit något för dem...

Smilla: Och överlevt utan men?

Lotta: Jag kryddade mycket mindre än man skulle vilja tro....

Singelmamman: Hahahahahaha! Speed-date för lobotomerade killar som funderar på att använda anabola?

Gina: Nej, det är tyvärr inte på skoj. Det är en teoretisk kurs om risker som alla måste ta. Trots att den helt uppenbart vänder sig till killar mellan 18 och 24. Och dessutom var kursledaren lätt galen.

Anonym: Tack :-)

Pumlan: 785???? Skämtar du? Jag betalade 450 kronor. Det var också ett rån tyckte jag.