torsdag 30 september 2010

Trötter

Jag gick och lade mig halv nio igår. Halv nio! Fattar ni, snart är barnen vakna längre än vad jag är! Undrar om de kommer natta mig då?

Hursomhelst, det här funkar inte längre. Nu ska jag börja knapra vitaminer i parti och minut, köpa suspekta och oförskämt dyra naturläkemedel och om inte det hjälper äta såna där små roliga knarksvampar som växer på gården på jobbet (tydligen har vi svampar, som om man äter tillräckligt många, ger samma rus som LSD. Lite som att ge pärlor åt svin kan jag känna, barn har ju ändå rätt livlig fantasi, men men. Det är inte jag som fått dem att växa där).

Fan, jag visste att det inte fanns något positivt med att fylla trettio.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tips är att inte köpa skit med rosenrot i - hjälper inte ett jäkla dugg snarare tvärtom! "Naturläkemedelsexperten" lovade att jag bara efter någon timme skulle vara fylld av energi och som tom varnade mig för att inte ta dem nära läggdags borde bli av sin "titel"! Tant! Har aldrig varit så trött och på dåligt humör i hela mitt liv - Våga säga Nej Tack till rosenrot!/Karolina

Greta sa...

Har två tonåringar hemma. De lägger sig alltid efter mig och sambon.
Känner jag mig gammal, Japp. Har jag blivit så gammal att jag inte bryr mig. Japp. Pensionärsvarningarna slår som spön i backen. (och snart är det jul och vad visar de på tv:n då om inte MIM) ;)
Japp jag borde skaffa mig ett liv, jag vet.
(och efter allt jappande blev jag sugen på choklad)

LillaUlle sa...

Halv nio... sent!! Jag längtar till sängen redan klockan sju när jag lägger 2-åringen. Men jag håller ut till ca halv nio, nio ändå. Man är ju vuxen liksom. Vitaminer borde man kanske fundera på...

Anonym sa...

Räcker inte den där stora C-vitaminen du hade förut? :-)
Men du, de där svamparna borde ni försöka utrota, vi fick in en liten kille på jobbet (i Sverige) och han var faktiskt ganska bindgalen efter att ha ätit suspekta svampar som växte utanför deras bostad.

Singelmamman sa...

Men vikingarna åt visst flugsvamp och då orkade de mer. I alla fall orkade de plundra och hålla på.
Hm, kanske inte riktigt funkar med ditt jobb och din familj när jag tänker efter.

Maria sa...

Ok, jag satsar på Omega 3 istället för svamp och rosenrot.

Anonym sa...

svamparna är underbara att äta. Inte före inte dom kallas för magiska svampar :D