söndag 12 september 2010

Stackars försummade barn

Charles har varit alldeles för försummad idag. Han är liksom för frisk för att få tillräckligt med uppmärksamhet, istället har Julius med sin hosta och 40°C i feber tagit nästan all vårt fokus.

Så i sann tonårsanda har han rebellerat allt han kan. Vid ett tillfälle till exempel hittade jag honom gömd i klädkammaren bredvid papperskassen med pantburkar, ivrigt halsandes en gammal ölburk (mineralvattenflaskorna är av någon anledning inte lika intressanta). Svårt att säga om det fanns någon öl kvar, burken var ju ändå rätt gammal. Att han hickade högljutt behöver ju faktiskt inte ha något med det att göra. Faktiskt.

Hursomhelst, nu får Julius lov att bli frisk. Om inte annat för att det känns rätt jobbigt att ha en ettåring som skåpsuper.

6 kommentarer:

Medelklassman sa...

Äh, då blir dom bara ännu lättare att tas med. Somnar som...små barn, typ.

Singelmamman sa...

Precis. I sydfrankrike, Italien ja sydeuropa helt enkelt får ju de små liven en liten sup för att sova. Ni är helt klart väldigt internationella.

Malin sa...

Hahahaa!

Fisken sa...

Ohhh jobbigt! Antingen så sitter han kvar där och super, ELLER så har han alltså kommit ut ur garderoben?

LillaUlle sa...

Vadå?! Att få skåpsupa lite är väl det minsta han kan begära när hans bror fixat feber och hosta så han får all uppmärksamhet :)

Maria sa...

30+: Sovande barn är ju faktiskt de bästa barnen.

Singelmamman: Ja jag har alltid känt att Sverige känns lite trångt för vår del.

Malin: :-)

Fisken: Bara han är tyst så...

LillaUlle: nej, det kan inte vara lätt när man blir bestulen på sin rättmätiga uppmärksamhet!