onsdag 17 mars 2010

Same sameJag kom att tänka på en sak förut, det är lite märkligt att jag inte gillar hundar. Eftersom att jag har barn menar jag. De är nämligen rätt lika. Ingen av dem protesterar till exempel mot att bli utfodrade direkt på golvet med torrfoder.

Undrar om jag ska anmäla dem till någon slags lydnadskurs i sommar? Kan ju vara kul att göra något tillsammans, och om det kan lära dem att gå fint i koppel är det väl bara en bonus antar jag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

En av dem, ser INTE ut som om han BEHÖVER ostbågar. Annacarin

Anonym sa...

Haha ostbågar! Annacarin har inte varit småbarnsförälder de senaste fem åren skulle jag tro... vad gjorde man innan de finska majskrokarna fanns i Sverige?

För övrigt verkar vår son tycka att mat som hamnat på golvet och helst legat där i ett dygn smakar utsökt.

Gustav sa...

Appropå att äta som en hund! Noterar att Julius tröja har en av Sovjetunionens kända hundar som tema. Schysst för en barntröja. Har mamma berättat vad ryssarna gjorde med den hunden. Något att hota med när hund Julius inte sköter sig?

Anonym sa...

Det är mycket praktiskt med en hund när man har småbarn måste jag säga. Inga smulor i detta hem, dock en jäkla massa hundhår, men det är en annan femma. Det går lite trögt med havremjölken som spills ut varje dag också tyvärr :(.
Som koppel till både barn och hund vill jag rekommendera ett flexikoppel som ger en viss frihet, det går dock att korta in vid behov.../Elin

Maria sa...

Annacarin: Jag håller helt med! Det är därför han får majskrokar istället. Mycket mindre fett.


Sofie: Vad man gjorde innan? Lade in sig på "hälsohem" på grund av utmattning minst en gång varje kvartal? N låter också ganska hundlik i mina öron måste jag säga.

Gustav: Nej, det har jag inte tänkt på. Bra förslag! Barnuppfostran går som sagt ut på att hota så bar som möjligt.

Elin: Flexikoppel alltså. Det ska jag komma ihåg, tack för tipset!

Anonym sa...

Sofie: Man gav barnen smörgåsrån....Torra,smuliga, platta "kex" helt utan smak. Dagens bebisar blir säkert mer harmoniska och får ett lättare förhållande till mat eftersom de har sluppit uppleva ett uppblött kex som fastnat i gommen.
Har sett att smörgåsrånen fortfarande finns på hyllan i affären. Kanske pensionärerna äter dem??? Eller hundarna??? /Mia

Maria sa...

Mia: Eh, ja precis. Det är pensionärerna och hundarna som äter dem. Inte jag som nallar i skåpet hela tiden och äter upp dem innan Charles än fått chansen. Det skulle ju vara helt befängt!