tisdag 2 mars 2010

Liten tisdagskris

Jag vill vara ung och nyförälskad och bo i ett somrigt Paris. Istället är jag inte ung och står i snöstorm halvt ihjälfrusen och gungar två snoriga ungar på en sketen lekplats.

Och det är ju också.. Kul. Verkligen.

12 kommentarer:

Magica de Hex sa...

Ja, jag har ju bara mig själv att släpa på genom isvallar och snöhögar, stormar och hagelskurar, inte lika jobbigt. Men å andra sidan är jag typ dubbelt så gammal så kanske det är ungefär lika jobbigt. Om du fattar vad jag menar ...

Sockiss sa...

jag är ung, snorig och önskar att min karl kunde flytta till paris. den är ganska hård den med... =)

Anonym sa...

ibland blir jag lite ledsen i ögat när jag inser att jag troligtvis inte kommer att vara nyförälskad någon mer gång i livet, känns lite trist... men som vanligt så minns man bara det braiga, inte all ångest "kommer det att bli nåt, när ska det visa sej att han är en skitstövel etc..."
Men du, så gamla är vi väl inte?? Det brukar liksom vara min tröst "ja,ja jag är ju inte så gammal i alla fall". Hoppades att det skulle vara ok att tänka så i minst 5 år till...! /Elin

Tjillevipp morsan sa...

äh!..du är fortfarande en liten fjunis. Jag är fyranolla om en liten dryg månad så...skärp sig! ;)

Knasterfaster sa...

Jag har varit sambo med samme man sedan 1989. Nyförälskad känner jag mig fortfarande ibland! Ung kan jag inte bli igen tyvärr. Resa till ett somrigt Paris kan man ju göra (om man har råd).

Gustav sa...

Förlåt, inget illa menat, men vilken klyschig-tjej dröm med ung och nyförälskad i Paris.
Killar nöjer sig med att vara under 40 och leva livet som knull-smurf på Ibiza.
Vi har lite olika syn på vår drömvärld.
Personligen drömmer jag om den svenska kommande våren, så att jag får ta fram min kompostkvarn och åkgräsklippare :)

Malin J sa...

Själv var jag ute med lillskiten i snön. Skaren höll för hans tyngd så han pilade iväg med en djävla fart. INTE jag. Sjönk ner till låren, sedan satt jag fast. Det tog tio minuter att förflytta sig tre meter. Och hela tiden så stod pojken en bra bit bort och skrattade. Imorgon får fanimej hans pappa gå ut med honom. Jag skiter i hur snuvig han är, jag tänker inte försöka mig på att simma i snö igen.
Att du pallade att stå och gunga dina små.. Du är fan min idol.

Maria sa...

Magica: Haha, ja akta lårbenshalsen nu bara!

E: Du menar flytta dig utan dig?

Elin: Det är faktiskt tråkigt på riktigt att inte få bli nyförälskad igen. Å andra sidan kan jag leva utan sömnlösheten, ångesten och krissamtalen till alla vänner så fort någonting tycks kärva ;-)

Malin J: Jag är inte värd att kallas idol. Det var bara för att jag tror att jag blir mindre deprimerad om jag får lite mer dagsljus. Självbevarelsedrift tror jag att det kallas...

Gustav: Äsch, det är väl inte mitt fel att jag såg en romantisk film om Paris idag på dagen? Och jag måste säga att jag tycker synd om din sambo om din kompostkvarnen är din definition av romantik...

Knasterfaster: Grattis, du är en lyckligt lottad kvinna! Det blir jag också så fort den här satans snöns försvinner ;-)Tjillevipp morsan: haha, ok! alla som envisas med att jag är ung får stå oemotsagda ;-)

Anonym sa...

Tror inte spelar någon roll hur många nollor vi tjejer har när det gäller romantiska drömmar....vi tänker inte vara smurfar som åker gräsklippare, eller hur...riktigt oromantisk vid närmare eftertanke. Ryyyys:)
Snart är det vår!!

Ia

Knaada sa...

I know the feeling! Har alltid sagt - Man bestämmer ju själv hur man vill ha det.

Och sen jag fått barn har jag glömt det och känner mig som ett offer för tristess, dåligt väder å skitiga kläder...

Maria sa...

Ia: smurfar har ingenting med romantik att göra. Så det så.

Knaada: Ja, men när bestämde jag att jag skulle stå i snöstorm och gunga snoriga ungar? Jag minns bara att jag ville ha små söta väluppfostrade barn som gärna kramades och höll sig inne vid allt för dåligt väder. Typiskt mig att glömma läsa det finstilta.

Gustav sa...

Romantik...??? typiskt en karl att missbedöma allt. Jag trodde det handlade om drömmar och lycka. Kompostkvarnar är inte romantik, det är materiell lycka för en prylgalen ingenjör.