måndag 1 mars 2010

Skrikfest

Öppet brev till grannarna. Och alla som gått förbi vårt hus den senaste halvtimmen. Och alla som bor i kvarteret. Och alla som ens viftat med öronen bortåt Sundbyberg den senaste tiden:

Vi har inte försökt mörda våra barn. Vi har inte heller försökt kapa av diverse kroppsdelar med motorsåg, slängt alla leksaker eller tvingat någon att äta broccoli.

Vi har bara klippt håret på Julius. Alla mår alltså bra, ni behöver varken ringa polisen eller socialen.

Tack, det var allt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men stackaren.. Huuur kan ni vara så hemska? Haha. Han blev säkert jättefin och har nog glömt det innan han fyller 12. Har hört om föräldrar som klipper sina barn när de sover, inget ni funderat på? / Sissel

Maria sa...

Hahahahahahahaha, du menar föräldrar som först drogar sina barn och sen klipper? Tja, får jag bara tag i lite bra sömnmedel så är jag inte främmande för den metoden ;-)

Singelmamman sa...

När min yngsta var just mycket ung, ett och ett halvt, var vi tvungna att köpa hus för att inte barnen skulle tvångsomhändertas när vi tvättade ungen. Det går över när de är tonåringar.

Anonym sa...

Julius är i själva verket hippie och blir då givetvis upprörd över att ni klipper hans hår. Han tror kanske att ni ska skicka honom till Vietnam eller nåt, om han råkar ha sett "Hair"?

Malin J sa...

Klippning kan vara en skrikfest utan dess like. Nattskräck däremot spelar i en liga för sig. Det är bara en tidsfråga innan vi antingen blir vräkta för att vi är för störande om nätterna eller socialen hämtar pojken "för att ni bara låter honom skrika hela nätterna igenom".
Ser sååå fram emot att klippa liten idag. Men då har jag åtminstonde inte munnen full av hans hår när jag ska FÖRSÖKA trösta honom i natt.
Eller så kan man ju ta på barnen en tajt bad mössa så slipper man se hur långhåriga de är. Eller?

Anonym sa...

Jag säger ju det: Ni är extremsportare! Först storhandla på lönehelg, sedan klippa barn. Kan du inte bestiga Mount Everest eller klara Iron Man på Hawaii eller något litet lugnare i fortsättningen?

Inte alls anonym, utan Trollets mamma, fast jobbdatorn inte vill låta mig logga in!

Mångmamma sa...

Jag gjorde en insats förra veckan.
Nagelsax, 4 snabba klipp och något som vagt påminner om en frisyr.
:)