lördag 13 mars 2010

Kiss i sängen och ha det bra

Saker man inte vill höra när man tror att minstingen ligger änglalikt i spjälsängen och sover:

"Mamma, Charles har tagit av sig blöjan".

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Tur ändå att han sov i egen säng. Det är så oskönt att bli kissad på när man själv sover. Hoppas ni får en härlig lördag!

Malin J sa...

Håller med Knasterfaster. Det är inte skönt att vakna av att lillkillen har (på något jävla obegripligt vänster) lyckats kissa utanför blöjan. Det är inte kul att stappla upp mitt i natten med en hysterisk unge på ena armen och blöta lakan och täcken i andra.Och när man väl fått duschat av lillkillen, bäddat rent och nattat om, då är man givetjävla vis klarvaken. Ser så fram emot att han klarar av att sova i sin egen säng igen.

Maria sa...

Åh fy bubblan, det har jag som tur är aldrig varit med om.

Trollets mamma sa...

Eller när ens betydligt större barn plötsligt blåvägrar nattblöja och tar av den själv (medan mor sover sött) - och sedan kissar i sängen två-tre gånger varje natt. Och man samsover. Blött blir det...
Men det gick över det med, var nog bara fyra månader jag bytte alla sängkläder två gånger per natt. Sade hon ironiskt. (Fast det är tack och lov länge sedan nu, och nästan glömt).

Camabo sa...

Men hallå! Du hänger ju inte med alls. Man ger ju naturligvis ungarna torrmjölkspulver. Då är det bara att ta av blöjan, damma av den och sätta på den igen.

Maria sa...

Trollets mamma: Och ändå fortsatte du att samsova! Det är kärlek det!

Camabo: Ah! Det har jag ju helt missat, vilken sten lever jag under egentligen? Tack för tipset!