onsdag 3 mars 2010

Inte så mycket kris längre

Ikväll har jag varit så där intellektuell igen. Och med intellektuell menar jag häva i sig en flaska rödvin, prata om en bok i fem minuter och sen ägna resten av kvällen åt intressant skvaller som jobbiga släktingar, bröllopsbesvär samt konfliktsökande vänner.

För övrigt har jag helt kommit över dagens tidigare kris. Vem vill vara ung och nykär i Paris när man kan vara rynkig här hemma med hängbröst och bråk om handduksbyten och toalettbesök?

Inte för att jag har rynkor eller hängbröst alltså. Det var bara ett exempel. Jag är skitsnygg, bara så ni vet (och lätt salongsberusad just nu, men det saknar helt relevans i sammahange)t.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Halv ett! Kommer inte ihåg sist jag var vaken så länge.. Sist jag drack vin snurrade hela rummet efter två glas (billig i drift). Skönt att du kom över din kris, för övrigt är fransmän otrevliga och det är jättedyrt i Paris.Jag har inte heller rynkor eller hängbröst (fast anledningen till att de inte hänger kan ju vara att de inte existerar(tänk myggbett)). Tror att jag också måste gå med i en bokcirkel, vin och skvaller låter ju lovande.. Jag bor ju förstås på landet så jag tror inte att det finns bokcirklar här, men man kanske kan få hänga med pro nån eftermiddag...Hoppas att du mår bra idag och går ut i solen en stund. Kram / Sissel

Gafflan sa...

Verkar vara kul idé det där med bokcirkel, speciellt det där med vinet och skvallret ;D

Trollets mamma sa...

Jag vill också vara med i en bokcirkel! En med bra böcker och bättre skvaller - vinet kan jag tänka mig att byta ut mot te och choklad ;)

Maria sa...

Sissel: Halv ett, det är typ som att komma hem på morgonkvisten när fåglarna sjunger och alla andra är på väg till jobbet ;-)

Gafflan: Try it! Det är jättekul!

Trollets mamma: Det ena behöver inte utesluta det andra. Jag drack även te och åt chokladkaka igår också.