måndag 1 mars 2010

Om när jag skapade kö i kassan idag

Bara så ni vet är de tydligen skitnoga med att man inte ska kunna handla med bankkort vars sista giltighetstid gått ut. Herregud, ska man verkligen behöva hålla koll på sånt själv också? Lite demens-marginal på en månad eller två borde det i alla fall finnas, åtminstone för oss som är lite till åren.

Och hur viktigt kan det vara egentligen? Pengar schmengar liksom. Det är ju inte så att jag direkt har några på kontot ändå.

De är lika bajsnödiga när det gäller att trycka rätt kod också när man ska handla, sånt himla pedanteri om ni frågar mig. Om jag nån gång nu faktiskt skulle ha råkat få tag i någon annans kort kan jag väl lika gärna få handla lite på det också. Jag menar, man får väl vara lite givmild.

4 kommentarer:

Sockiss sa...

tycker jag med! fan vad taskigt!

Knasterfaster sa...

Maria for president! Låten folket göra vad de själva vill!

Andreas sa...

Låter som att du var på ikea - där är vi kassörer "jobbiga"

Maria sa...

Jag vet - när jag får makten kommer allt bli bättre! Och det var inte Ikea utan Vivo eller vad de nu heter nu för tiden. Ni kassörer borde slappna av mer, kanske inte alltid envisas med att ta betalt heller. Det blir lätt så otrevlig stämning då när den ena parten alltid ska kräva pengar.