tisdag 16 mars 2010

I väntan på nästa trend

Sådärja. Nu har jag varit och tränat (för första gången sen november eller så), så nu har jag gjort mitt inför beach 2010. Jag menar, hur mycket ska man behöva anstränga sig egentligen?

För övrigt väntar jag på att hela den här envisa trenden med att man ska vara smal, vältränad och så jäva sund ska gå över. Hur kul är den egentligen? Och vill man verkligen vara sund, frisk och pigg hela tiden? Det låter så himla... jobbigt. Ansträngande liksom.

Jag tror att nästa trend blir att man ska vara blek, småfet och sockerberoende. Jag kommer vara så jävla rätt då så ni anar inte. Fy fan, jag kommer få skriva egna kolumner i Aftonbladet och starta min egen modeblogg. Ah, ljuva framtid. Jag har alltid vetat att jag någon gång ska bli en trendsetter.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ska du bli en setter? *undrar* De är ju nästan likadana som hamstrar tycker jag, bara lite större.

Gafflan sa...

Då kanske det finns hopp för mig också. Fast undrar om medelålders kärringar någonsin kommer att bli helt "rätt"...ever! *väntar spänt*

Tjillevipp morsan sa...

...själv springer jag en tre-fyra..två.. gånger i veckan med pannlampa i minusgrader och lyfter sen lite tyngder ute i garaget, men jag kommer att läsa din kolumn i Aftonbladet ändå... ;)

Maria sa...

hahaha, jag kommer def bli en trogen följare av den nya modebloggen. Själv har jag precis inlett "mitt nya liv" o har börjat träna efter fyra års vila. Två barn senare och en liten ansats till bättre kondition och en o annan muskel på plats så är man ju ändå lik förbannat lika slapp i skinnet. Whatta...kan liksom överbliven hud bara gå tillbaka??!! Funderar starkt på att jobba tillbaka min "osbågare" (som min 2,5 åring säger) mage.

Anonym sa...

Läs "Moving pictures" av Terry Pratchett. Huvudpersonen är så lat att han måste träna, det är för jobbigt att bära runt på massa fett & göra saker med svaga muskler. Min hjälte!

Maria sa...

Tjillevipp morsan: Jag låtsar som att jag inte läste det där om dig. Sjukt otrendigt!

Maria: Haha, du är så välkommen så. Jag ska bara få aftonbladet att nappa på idén först.

Anonym: Ska jag helt klart kolla upp! Tack för boktipset!

Anne sa...

Jag väntar också ivrigt på att det där modet som rådde under renässansen (eller när det nu var det målades massa tavlor av nakna, feta kvinnor) ska komma tillbaka. Då kommer jag att vara det modets Heidi Klum och alla kommer att vilja se ut som jag.

Maria sa...

Singelmamman: Haha! Mitt liv som hund!

Gafflan: Tja, 40 är det nya 20 har jag hört. Så det är väl på väg åt rätt håll antar jag.

Anne: Ååh, smart tänkt! Klart att det kommer komma tillbaka - allt går i cykler. Frågan är väl bara när ;-)