tisdag 23 mars 2010

Mordiska planer

I morgon ska jag eventuellt gå och köpa mig ett vapen. Ett gevär eller något. Inte för att jag har vapenlicens eller så, eller ens kan hantera ett vapen, men det spelar ingen roll. För kattfan som gick runt och skrek i natt måste sluta. Om jag så hör minsta lilla pip från den i natt skjuter jag den i morgon.

Och kom igen, kåt katt i mars? Kan man bliiiii mer klyschig? Kom igen katten, skärp dig för fan. Den förtjänar nästan att dö bara på grund av det.

Eller så kan jag bara hooka up den med en annan katt av motsatt kön. Fast det är nog enklare med geväret. Bara den håller käften.

4 kommentarer:

Anne sa...

Vad du än gör, hooka INTE upp den med en annan katt. Då blir oväsendet tusenfallt värre. Vi hade två katter, en hane och en hona. Hankatten var kastrerad, men likförbannat försökte de få till det som galningar varje gång hon löpte. Det var ett förfärligt ylande och morrande och jamande dygnet runt i fyra-fem dagar varannan månad tills hon blev steriliserad.
Grejen är att de vill vara helt bombsäkra på att det blir kattungar. Alltså kan de inte bara nuppa en gång och så är det bra, nej, de ska hålla på timme in och timme ut.

Jenny sa...

Sätt upp en lapp i trapphuset i ditt ich dina grannars hus om dina planer så blir det nog tsyst illa kvisckt.

Jenny sa...

Nej, jag har inte druckit.

Sockiss sa...

stackarn vill ju bara få till ett stick i pälsen. ha lite förtröstan. du vet väl hur grabbar blir när det suktas mutta?