måndag 22 mars 2010

Chokladdepression



Jag var faktiskt tvungen att gå ner och köpa den här förut så att Björn och jag kunde dela på den. Ja, för jag har faktiskt lite liiiite ont i halsen, eller ja kanske snart ont i halsen om jag hostar riktigt mycket (och eventuellt dricker några droppar av något frätande. Som propplösning eller så) och då måste man få tröstäta choklad. Och så kliade det lite på min vänstra vad förut, för att inte tala om hur mycket det snöade igår. Så jag hade verkligen inget val.

Och jag har så sanslöst jävla dålig karaktär! Om jag hade varit diabetiker hade jag varit död vid det här laget. Död flera gånger om till och med.

8 kommentarer:

Rosanna sa...

Ha ha, vilken underbart härlig blogg du skriver, här kommer jag hänga! Ha de/Rosanna

Realisten sa...

:-). Jag skulle inte ha kunnat dela, jag skulle ha slukat hela själv.

Sockiss sa...

ge mig!

Linn sa...

Men du. Det är ju bara en 100-grammare - inga bekymmer! ;)

Jenny sa...

Precis! Jag tycker du ska vara stolt över dig själv! Du kunde ju köpt en på 200 gram. Och en påse med Gott o blandat. Och ostbågar. Istället valde du en liten ynka 100grammare. Du har verkligen karaktär! Imponerad!

Anonym sa...

Trodde inte att man beövde en ursäkt för att äta choklad. /Greta

Anonym sa...

Köp mörk choklad! det ska ju va så himla nyttigt (om man hade slutat efter några bitar ja :o)och ännu nyttigare om man dricker lite rödvin till då kallas det istället friskvård. Vips så är det dåliga samvetet borta (nä, jag är inte alls bra på bortförklaringar...)!/Elin

Maria sa...

Haha! Vad ni är roliga - ni får mig på riktigt att tycka att jag är en jävligt stark och karaktärsfast människa - jag hade ju faktiskt kunnat ätit 10 såna kakor. Själv.

Och Rosanna - vad roligt att du gillar bloggen! Vad glad jag blir :-) välkommen hit!