tisdag 23 mars 2010

Hemma bäst

Fördelen med att ha barnsäkrat barnens rum väl är att man kan ligga på storebrors säng och slumra medan lillebror kryper runt och roar sig själv. Det är också fördelen med att vara just hemma också och inte på öppna förskolan exempelvis. Där får man så konstiga blickar om man lägger sig på soffan och slumrar lite när ens barn leker. Herregud där är det ju barnsäkrat till tusen, så jag fattar verkligen inte varför man nödvändigtvis ska kräla runt på golvet tillsammans med alla barn och låtsas tycka om det.

Och i ärlighetens namn förstår jag inte riktigt varför de ens bemödat sig om att ställa en soffa där om det inte ens är tänkt att den ska användas.

2 kommentarer:

Sockiss sa...

jag hade lätt tagit med mig en mysig kudde och en filt också och bäddat ner mig totalt i den där soffan. men å andra sidan har jag ju inga ungar att ta med mig på den där öppna förskolan. nej. fram för slutna sömn-faciliteter istället!

Knasterfaster sa...

Kunde de inte ha ett vilrum för föräldrar på Öppna förskolan? Ett med sköna madrasser på golvet och härliga filtar. Självklart helt ljudisolerat. Har de någon förslagslåda?