fredag 5 mars 2010

På flykt undan giftet

Barnen och jag håller oss borta från vår lägenhet ikväll eftersom anticimex har varit där idag och sprutat canceframkallande medel överallt. Björn däremot ser vi inte som lika viktig, så honom skickade vi hem förut för att röja upp i oredan.

Vi har varit tvungna att tömma klädkammaren nämligen och därför fått det aningens trångt i resten av lägenheten. Men det fixar Björn just nu som sagt. Efter att han är klar med det ska han sätta sig och jobba. Själv sitter jag och slötittar på tv, surfar och äter godis här borta.

I alla fall, anledningen till allt det här - enligt Björn - är att vi fått besök av pälsänglar. Själv trodde jag att det var pälsängrar, men vad vet jag. Pälsänglar antar jag är såna här jobbiga typer i ryska pälsmössor som slår sig ner i klädkammare och svär, röker och dricker en jävla massa vodka. Och det är ju inte så kul när man är en barnfamilj, kan vara svårt att förklara för dagispersonalen varför barnens kläder stinker sprit och har cigarettaska på sig till exempel.

Oavsett vad det är som har bott där (utan att betala hyra bör tilläggas) så har de förhoppningsvis dött nu i alla fall. Om det var större kroppar hoppas jag verkligen att anticimex-gubben tog med sig dem när han var klar. Annars blir det tufft för Björn där hemma ikväll.

7 kommentarer:

Tjillevipp morsan sa...

hm..inte betalat hyra=fräckt. Bestående av päls=användbart. Varför inte samla ihop liken och tillverka en fluffig rattmuff(om ni har bil för det verkar ju som vi kommer ha vintern kvar till midsommar) eller kanske små piffiga brocher som ni kan sätta över de hål som ev. hyresgästerna fixat på kläderna(sätts enkelt över hålet med hjälp av en liten säkerhetsnål)...eller nått..

Sockiss sa...

pälsänglar som inte betalar hyra?!?! vilken jävla ohyra!

Unknown sa...

Hej hej,

Hoppas att du haft en skön dag i solen, nu är det inte långt kvar till att våren äntligen är här. Som jag längtar!

Ha en skön lördagskväll
Mvh Camilla

Knasterfaster sa...

Har ni inte fått tillgång till bostaden ännu? Kan pälsänglarna ha mutat de där anticimexarna så att de nu ockuperat hela lägenheten. Ikväll sitter de säkert i er soffa och tittar på andra chansen och har sig. Hur länge kan ni bo kvar hemma hos mamma?

Maria sa...

Tjillevipp morsan:Neeeeeej, inte vinter till midsommar! Ta tillbaka det genast!

E: Exakt vad jag sa också!

Camilla: Jag är lite skeptisk till det här med solen, känner inte igen företeelsen. Hur vet vi att det verkligen är nyttigt?

Knasterfaster: Jag var tillbaka redan igår (barnen skeppades vidare till farmor och farfar), men jag hade aldrig riktigt tid att sitta vid datorn. Det tar ju lite längre tid för mig nu sen jag fyllde trettio att göra mig snygg, så jag fick ägna större delen av dagen till det inför kvällen på operan med Björn.

Fraggelmorsan sa...

Pälsänglar :)
Personligen vägrar min hjärna att gå med på att de där Tamilerna de pratar om i Indien INTE är några små illerliknande varelser med vit päls.... Så fort jag hör något om " 150 000 Tamiler flydde osv " så tänker jag "minkfarm" Det är lite jobbigt ibland.

Maria sa...

Haha, det blir liksom lite mindre tragiskt och dramatiskt då.