tisdag 30 mars 2010

Så helvetes jävla trött

Charles vaknade klockan fem i morse. Klockan fem! Fattar ni att det är typ halv tre vintertid, eller kanske till och med kvart över två. Eller var det halv fyra? Fuck me, det är alldeles för jävla tidigt i alla fall. Oavsett om man går efter vinter-, höst- eller jävla sommartid.

8 kommentarer:

Mångmamma sa...

;) Precis så känns det.
Ibland!

Knaada sa...

Haha - Fuck me är mitt favvouttryck av Gordon!

02.13 tror jag det är för att vara exakt.

Anonym sa...

Jaaa, i morrn måste du allt få sova. Lycka till!

Tjillevipp morsan sa...

..och för att spä på det hela vill jag bara berätta att våra trillingar har den goda smaken att sova till 07.00 - varje morgon,hela flocken.. Du gillar inte mig nu va? ;)

Jonna sa...

Det här är den ända "mammabloggen" jag råkat snubbla in i som jag gillat. Toalettpapperspåfyllningsinlägget är hur kul som helst!=D

Maria sa...

Mångmamma: Jag skulle vara nöjd med ibland. Här är det alltid.

Knaada: Haha! Och jag tittar inte ens på Gordon! Fatta vilken grym tv-junkie jag är som till och med svänger mig med uttryck från människor jag knappt sett på bild!

Tant Björn: Jag har hållit honom vaken extra länge ikväll. I morgon räknar jag kallt med att få sova till sju.

Tjillevipp morsan: Fy fan. Först träning i ohälsosamma mängder och sen det här. Fast, det kanske är därför du orkar träna? ;-)

Jonna: Tack ska du ha! Du är välkommen tillbaka anytime! Det kanske är för att jag oftast förtränger att jag faktiskt är småbarnsmamma?

Anna sa...

Vad skönt det är att kunna plugga in öronproppar och sova vidare. Det blir så lugnt och tyst när man pluggar i dem i öronen. Sover nästan jämt med öronproppar. Sover så mycket bättre när jag slipper bli störd av ljud. Fler borde verkligen testa öronproppar. Hur skönt som helst. Dock får jag ibland lite ont i öronen av propparna. Har du något tips på sköna öronproppar?

Maria sa...

Det är verkligen superskönt! Fast jag blir lite rädd att det ska hända något, typ börja brinna, och jag inte vaknar för att jag inte hör något. Och så kan jag inte sova med dem en hel natt, det gör ont efter ett par timmar. Min favorit är apotekets i storlek small.