fredag 12 mars 2010

Fredagsmys

Jag kan aldrig vinna. Om jag får mina egna barn att sova hela natten så tokskriker naturligtvis grannens unge i en sisådär två timmar i sträck. Och när man kliver upp på morgonen snöar det ute.

Trevlig jävla fredag på er.

8 kommentarer:

Sockiss sa...

trodde jag skulle ta livet av mig när jag såg snön imorse. tappade hoppet helt på tussilagos och blåsippor.

Emelie sa...

Stackars dig! Jag har i alla fall bara min egen unge att tacka för nattens uppesittarpass. Skrek gjorde han inte, men pigg som en mört mellan sisådär 01.00 och 03.00. Härligt!

Tina sa...

Hahaha!!! Ja, det är för jävligt. Mina små godingar vaknar ju senast 5 varje morgon och går upp och leker, tjatar och bråkar... Mina barn skrev jag fast de har en pappa som bor här oxå. Men han gör som många andra pappor; Hör inte, ser inte... ;)

Men men, snart är det kväller och då skålar vi till Let´s Dance och imorgon till Melodifestivalen. (Fast du kanske redan har börjat, om du har slut på kolsyra igen menar jag...)

Skål på dig Maria, och ha en trevlig helg!! (Även om fredagen började sisådär...)

Maria sa...

E: Jag tappade helt hoppet om livet.

Emelie: Haha, då är det nog värre när det är ens egen unge. Jag hade faktiskt kunnat gått ut och lagt mig i soffan så hade jag nog inte hört grannarna mer.

Tina: Haha, vad du är rolig! Som tur är finns det kolsyra kvar - hade varit jobbigt att gå runt och vara ständigt berusad när man är ensam med barnen. Men du, mitt knep när pappan inte hör är att inte höra själv. Till slut lovar jag att han hör! Trevlig helg själv!

Tänkte bara sa...

Det låter riktigt jobbigt.Mina små har flyttat hemifrån för längesedan så jag har möjlighet att sova, dessutom skiner solen hysteriskt här i Götet och man kan skymta asfalten på trotoarerna.

Trollets mamma sa...

Vi kan byta grannar! Jag kan ta dina barn ett tjog nätter också, om du tar mina söta grannar lika länge. Ok? Snälla? Om du får choklad också?

http://livmedtroll.blogspot.com/2009/10/grannarna-en-dokusapa-utan-slut.html

http://livmedtroll.blogspot.com/2010/03/grannarna-avsnitt-femtioelva.html

Maria sa...

Tänkte bara: Men du måste å andra sidan bo på fel sida av Sverige, så det är rätt synd om dig också ;-)

Trollets mamma: Herregud! Var bor du nånstans?

Trollets mamma sa...

Man skulle kunna tro att det är på ett kombinerat boende för grava drogmissbrukare och en psykavdelning. Men det är rena rama oturen, hela resten av området är toppen, jättepopulärt och otroligt trivsamt. Och det är bara de tre nedre våningarna i vårt hus som är så här - resten av huset är jättelugnt, det också. Men som sagt, jag byter i princip vad som helst mot mina grannar i nuläget...