onsdag 24 november 2010

Olycksdrabbad

Jag blev påkörd idag! Bakifrån - och det var inte ens det minsta lilla mitt fel. Funderar på att kanske sjukskriva mig i morgon, och eventuellt även fredag. En krock är ju ändå en krock liksom.

Låt gå för att det bara gick i 10 km i timmen för att vi satt i bilkö, men det är bara detaljer. Jag har ju faktiskt blivit påkörd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Whiplash ÄR verkligen farligt och händer OFTA vid låga hastigheter. Jag tror i alla fall att du behöver stanna hemma tills vintern är slut..... Annacarin

Sandra sa...

jag satt och kollade runt lite och hamnade i din blogg vilket jag tycker är helt fantastiskt :) gillar ditt sätt att skriva och jag ser nästan fram emot nästa inlägg :)

och påtal om din påkörning, detaljerna är inte relevanta :) påkörning som påkörning

Anonym sa...

Hade personen som dundrade in i dig vinterdäck..? Eller var personen i fråga upptagen med att sms att det var kö och han/hon blev lite sen..?
Det hände mig, blev påkörd bakifrån av någon som var fullt upptagen med att informera hemma om att hon blev 5 min sen - föga anade hon att 5 minuter blev till nästan en timme... Och hon hade dessutom mage att fråga "Men varför bromsade du" Mitt svar var ganska enkelt - "En Stopp-skylt brukar betyda stanna, iallafall var det så när jag tog körkort"
Det finns mycket att säga om våra medtrafikanter- tur vi är så himlans bra!
/L

Knaada sa...

Anna-Carin har rätt. Hade du kunnat provjobba lite i mellandagarna så hade det kanske gått för sig, men eftersom det liksom inte är någon som jobbar då kan du nog lugnt vänta till 2011 nån gång.

Krya på dig!