måndag 1 november 2010

Lunchkoma

Jag ska aldrig sluta jobba på dagis. Om jag inte hittar nåt annat jobb med liggvila förstås. Men jag gissar att de inte är helt vanliga på andra arbetsplatser? Eller är det ok att krypa ihop med en filt under skrivbordet om man jobbar på kontor?

9 kommentarer:

Bittan sa...

Jag har helt klart valt alldeles fel yrke. Helt fel!

Anonym sa...

Vi har ett vilorum på det kontoret jag jobbar - det funkar också... Man tar bara med sig telefonen så är man ju nästan antröffbar trots att man ligger i lunchkoma... /Lotta

Fisken sa...

Nej GUD nej... Hur skulle DET se ut? Det är ju däför man jobbar hemifrån ju.

Trollets mamma sa...

Man kan ha en massagestol också. Det funkar bättre än under skrivbordet - bara att luta stolen bakåt, stänga av massagefunktionen och somna. Går under friskvård, himla bra påfund.

AnnCharlott sa...

Om det är personalfest kanske det kan hända att någon hamnar under bordet ...

Camabo sa...

Massagestolar och vilorum i all ära, men då gissar jag att man får gå dit på sin rast? Har man hand om vilan på en förskola så är ju det på arbetstid. Och har man tur så kan man gå direkt från vilan till sin rast i personalrummet och koma lite till =)

Anonym sa...

Nja... handen på hjärtat har jag nog legat där på betald arbetstid ibland... Vissa dagar ska man bara inte behöva sitta upp och jobba... Men sen har jag ju aldrig blivit employe of the month heller. Samband? Nej... /Lotta

Trollets mamma sa...

Är man smart går man till massagestolen på den där friskvårdstimmen man inte har, men skulle haft om man hade haft en bättre arbetsgivare. Logiskt, eller hur?

Maria sa...

Ja alltså, massage låter onekligen rätt bra också. Annars är ju upplägget på jobbet naturligtvis så som Camabo skriver -först liggvila, sen rast.