måndag 15 november 2010

Ba helt appropå liksom

Trådlöst internet. En fantastisk uppfinning! Inte minst för att man kan sitta på toaletten och surfa. Inte för att jag skulle göra det alltså, verkligen inte. Och jag skulle inte berätta om det här om jag faktiskt gjorde det heller.

Faktum är att jag inte bajsar överhuvudtaget, om ni undrade alltså. Jag är lite som Silvia kan man säga. Förutom minkpälsarna. Och den tyska brytningen.

Men hursomhelst, trådlöst internet. Det är trevligt det.

4 kommentarer:

M sa...

samma här, bajsar ALDRIG!
Förstår bara inte varför inte min sambo tror på det?

Jonna sa...

Men jag bajsar. Min bästa stund på jobbet är när jag tar med mig telefonen in på toaletten och bloggar en stund. Och så tänker jag på att jag får betalt för det.

Maria sa...

M: Konstig sambo.

Jonna: Själv får jag betalt för att sova en halvtimme om dagen. Det är också rätt bra. Fast det är klart, jag kan ju inte blogga samtidigt.

Sanna sa...

Jag är oxå en sån som aldrig bajsar faktiskt. Mina barn har altid litat på mig när jag talar om det för dem. Jag är lixom lite för fin för sånt. Min dotter har i och för sig börjat tvivla och ifrågasätta mig men hon är 16 år nu och i den åldern ska de ju alltid trilsks och ifrågasätta allt. Sonen, den lite smartare av barnen, han berättar vitt och brett för alla som är intresserad att hans mamma inte bajsar....det är visserligen lite pinsamt.