tisdag 16 november 2010

Sportidioter

Sport - so not my thing. Nyss hörde jag från tv:n att de skulle intervjua nån som gjort "tre mål och en nazist". Som att det vore något att vara stolt över, herregud. Själv tycker jag att nazister är sjukt obehagliga.

Men det kanske bara är jag.

9 kommentarer:

Mika sa...

Ja... och dom som gör nazister är ännu läskigare än nazisten själv!

inte skyldig sa...

hehe.

Anonym sa...

Hahaha, du är bara för rolig du :)

Singelmamman sa...

Va, får man inte rött kort och utvisning då?

Stargazer sa...

Hahaha, det är som när jag var på min första hockey-match och undrade varför domaren blåste och skrek "VAJSING" hela tiden! Vaddå, vad blev det för fel nu igen?

MissJoi sa...

hehe.. roligt.. så där lite förbjudet roligt.

Kristin - radhusmamma sa...

Gud vilken rolig blogg. Den måste jag genast bookmarka. Fast jag har hamster. Eller, nej, det har jag ju så klart inte, det är min dotters.

Maria sa...

Mika: Ja, vad fan tänker de med liksom?

inte skyldig: jag har btw fortfarande inte fixat något knark. Varken sånt från Ica eller olagligt. Men vem behöver vara vaken efter klockan åtta liksom?

Anonym: :-)

Singelmamman: Fråga inte mig, jag kan inga regler alls.

Stargazr: Haha! Fel hela tiden liksom.

MissJoi: Fast det mest förbjudna borde ju ändå vara att göra nazister.

Kristin: Välkommen! Och om dottern är den som har hamstern är det ok givetvis. Men jag tycker synd om dig som måste ha en sån i huset. Råtta som råtta liksom ;-)

Emmet sa...

Haha, detta kommer genast bli en av mina dagliga bloggläsningar :) Trots att jag gillar både hockey och fotboll och kan alla de där orden och reglerna hoppas jag att jag får kika in ändå? ;)