torsdag 1 juli 2010

En liten fråga bara

Gäller det även sån där choklad med chili? För i så fall kan jag tänka mig sån. I bantningssyfte alltså.

8 kommentarer:

Medelklassman sa...

Jag ser att Expressen (eller är det Aftonbladet) har svårt att stava till chili.

Dom kanske är alldeles för chill, de stackars 22-åriga redigerarna?

AnnCharlott sa...

Jamen så praktiskt! Visserligen är jag inte så förtjust i chili (ens om den är gömd i choklad) men det skulle vara värt obehaget om man blev slät om magen.

Saralito sa...

Självklart gäller det chilichoklad också. Jag tänkte satsa på en mörk sådan så är det ju bra för hjärtat också. Två flugor i en smäll liksom.

Gustav sa...

Det står ju inte hur mycket man måste ät för att det ska bli märkbart resultat. Det står ju bara " massor av chili i kosten, om du vill reducera ditt midjemått". Med så stora mängder låter nästan som om det innebär viss naturlig reducering av umgänget också pga de dofter som följer.

Maria sa...

30+: Stavning är inte så prioriterat bland dagens unga. De vill ju inte känna sig tvingade till något liksom.

AnnCharlott: Jag tänker exakt likadant. Ibland får man offra sig lite.

Saralito: Du är riktigt klok du!

Gustav: Man får väl helt enkelt prova sig fram. Fem chokladkakor om dagen kanske är en bra början?

Trollets mamma sa...

Självklart gäller det chili i choklad! Massor, mycket, ofta. Jag har ju sagt dig förr att choklad är grunden i en balanserad diet. Så länge du bara varierar dig, glöm inte c-vitaminerna om du ska gå ner i vikt - apelsiner innehåller massor av dem, så ät choklad med apelsincrisp mellan varven också.

LillaUlle sa...

Håller med Trollets mamma. Har även sett att det finns choklad med passionsfrukt (också c-vitaminrika) och med jordgubbar (c-vitaminer, järn och mineraler). Man kanske ska ge sig på en choklad-diet...

Erika sa...

Här borta in da stäjtz finns nåt som kallas Hollywood cookie diet...kanske kan vara nåt? Osäker på om de innehåller chili dock. ;)