onsdag 21 juli 2010

Lite etik och moral skulle inte skada tack

Jag tycker att det är så himla trist att folk inte kan skilja på mitt och ditt. Vuxna människor liksom.

I morgon är mäklaren tillbaka och budgivningen kommer dra igång igen. Att folk har mage att sitta och buda på vår sommarstuga och dessutom trissa upp priset för oss. Skamligt är var det är.

Jag slår vad om att de har hamstrar.

7 kommentarer:

Malin sa...

Ja, det är ju er stuga, jag har ju tom grattat er till den!

Maria sa...

Eller hur! Och tänk vad besvärligt det skulle bli för dig om det inte gick igenom, vad ska du göra med din gratulation då liksom?

Anonym sa...

PrecIs som med en lägenhet jag bjöd på, hade ju nästan bokat hantverkare och allt och så kom nån typ och bjöd över. Oförskämt!

Anonym sa...

Kan du inte ta fram namnet på de andra spekulanterna och "låta undslippa dig" att huset är fullt med husbock. Eller ännu hellre, publicera namnen här, så kan VI terra dem. Annacarin

Maria sa...

Anonym: Oförskämt är precis vad det är.

Annacarin: Låter som en mycket bra idé. Tyvärr får vi inte namnet på de andra budgivarna, de har nån fånig regel om sånt. Konstigt.

Fraggelmorsan sa...

Precis så därkände jag när vi budade på vårt hus. FÖRLORADE faktiskt budgivningen, trots att vi bestämt oss för att nudlar var ok i 2 år framåt...Men sen började köparen krångla, säljaren ville inte sälja till dom utan valde att kontakta oss istället! Så det kan gå bra, även om det går åt helvete :) Håller tummarna för er!

Maria sa...

Fraggelmorsan: Grattis! Och jag börjar tror efter att ha hört alla era historier att det ALDRIG är vinnaren av budgivningen som står som vinnare av huset.