lördag 17 juli 2010

Bring it on

Men vad fan. Här har de varnat för åskoväder hela dagen, och vad får vi? Fem regndroppar. Inte ens den minsta lilla knall. Jag känner mig extremt besviken, var det här allt eller?

Jag vill ju ha blixtar och dunder, så att hela huset skakar och barnen blir rädda och vill komma in till oss och sova, så att ingen egentligen får plats i sängen utan alla ligger obekvämt. Är det för mycket begärt?

Vem måste man ligga med på det här stället egentligen för att få lite åska?

7 kommentarer:

Helena sa...

Håller med! Vart är ovädret jag väntat på sedan igår?? undrar vem som mutat vädersnubbarna för att de ska säga att det blir åskväder?? :-S

Anonym sa...

Kom gärna hit och hälsa på!!!
Kulblixtar ur kontakterna. Pajad frys, elstängselaggregat,två videoapparater, äggkläckare, fem datorer, en skärm, en skrivare, 13 nätverkskort,en stereo, massor av telefoner, ännu flera glödlampor och en jävla massa proppar. Brännmärken i en trasmatta. Och då drar jag ändå ur alla kontakterna!!! Annacarin i Västrahult.

Tänkte bara sa...

Nu för tiden blåser man upp allt så stort. Carola är en primadonna, dricker man aspartam kan man få cancer(även om det behövs 2 lastbilsflak för att uppnå risknivå) och fem droppar regn är åskoväder.

Sockiss sa...

han heter Tor tror jag... han du måste ligga med.

Magica de Hex sa...

Vad tror du om Pohlman?

Ulrika sa...

Hehe.. ja säg det... åska är ju så mysigt.. vi hade det förra veckan. Så hela sovrummet sken i lila och vi fick dra efter andan... men jag behövde bara ligga med min man, det räckte nog. (prova det du med, att ligga med din...inte min :-D)

Maria sa...

Helena: Töntiga vädergubbar. Jag tror inte att de vet vad de snackar om. Nånsin.

Annacarin: Typiskt dig att sno hela ovädret för dig själv! Snällt hörru!

Tänkte bara: Fem droppar är INTE regnoväder. Basta!

E: Det låter ganska osexigt.

Magica de Hex: Haha! Det låter ännu osexigare.

Ulrika: Jag har provat ligga med min. Det hjälper inte.