måndag 26 april 2010

Inte bra alls

10-månaderskontroll idag på BVC. Charles blev fett underkänd. Han testiklar vandrar (tydligen vill man inte att de ska vandra. De ska vara bosatta. Och inte ens åka på semester) så det blev remiss till kirurgen. Förkylningsastman var värre än nånsin och dessutom kan han varken klappa i händerna, förstå enstaka ord, dansa charleston eller svänga ihop en äppelpaj

Så nu väntar vi bara på att bli kallade till kirurgen. Och på en inbjudan från särskolan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sluta ALDRIG att blogga!!! Jag har blivit svårt beroende av din humor och skulle få svåra abstinensbesvär om jag tvingades avstå. Annacarin

Chrissan sa...

Klockrent inlägg! :)

Tina sa...

Hahaha, du är ju inte riktigt hundra va?? Störtskön!!! Tråkigt med förkylningsastman dock, jäkla skitgrej! (Jag har kommenterat förut om det, mina båda har oxå.) Lycka till med dans o paj. Kanske en gördel i XS att hålla in valkarna med? Funderar starkt på det till min "lille"( 2år 18.5kg och bror snart 5år 18.2kg).
Kram Tina

Singelmamman sa...

Hoppas kallelsen till kirurgen kommer fort. Så ni får det överstökat. Särskolan kan dock vänta tycker jag. Äpplena är ju inte färdiga att plocka förrän till sensommaren i alla fall.

Tjillevipp morsan sa...

äsch nej, inte kul med kirurg!- de har kniv. Liten Oskar 4 månader träffade en sån för ljumskbrock, även det i de undre regionerna. Och jag ska inte ljuga, det var lite svettigt i hjärtat som mamma så här mamma till mamma. Men de är snitsiga de där kirurgmänniskorna så allt kommer gå fin fint och att göra äppelpaj kommer han lära sig plättlätt om du bara visar honom en gång eller två..

Maria sa...

Annacarin: Klart jag inte ska! Speciellt inte när jag får såna här kommentarer. Mitt ego skulle aldrig förlåta mig om jag slutade.

Chrissan: Tack ;-)

Tina: Astma suger.

Singelmamman: Ja, särskolan får vänta. I morse tror jag att han sa "titta", så nu funderar jag på att skicka honom till nåt ställe för överintelligenta barn istället.

Tjillevipp morsan: Nej, knivar känns så där. Jag hoppas att det inte kommer att behövas. Men om det skulle gå så långt kanske kirurgen kan lära honom hur man skivar upp äpplen på ett snitsigt sätt.