tisdag 27 april 2010

Istället för alvedon

Jävla skitpollen. Känner mig helt under isen idag, huvudvärk och seg i huvudet. Man kanske borde gå ut och gå en promenad, frisk luft botar väl det mesta?

7 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Japp. Men inte pollenallergi... Då kan det vara bättre att stanna inne. Ta lite allergimedicin i stället så ska du se att det blir en toppendag tillslut!

Chrissan sa...

Jag har vart hos farbror doktorn idag och fått min spruta mot just detta elände.
Testat det?

Knaada sa...

Nej förtusan, stanna under täcket, se en film på laptopen och återkom någon gång i juli!

Anonym sa...

Finns det inga gasmasker där du bor?
Då kan man gå ut!
Jag ser ut som en Michelingubbe när jag knatar runt i skogen här... nähä, det var ingen dräkt, det var mina egna bilringar.. äsch!

Anonym sa...

Det är tur att du inte har fler än 249 blogginlägg än så länge, för då hade det inte blivit middag här hemma idag, skippade middagen för att läsa din blogg från slut till början (Ja, i den ordningen) -Ta ett kex, sa jag när någon undrade om det blev middag snart. Herregud, de fick ju mat igår.

Maria sa...

Desperat hemmafru: Jorå, frisk luft (och Ben & Jerrys nya pinnglass) hjälpte finfint.

Chrissan: Nej, jag fick ju alldeles precis veta att jag var allergisk. Hur mycket och hur länge måste man ha varit allergisk för att få sprutor?

Knaada: men herregud, då missar jag ju allt! När ska jag ha en chans att sola benen?

Tant Björn: Äsch, inte behöver vi väl gå in på detaljer som utseende. Men gasmask vore kanske bra. Säljer de såna på Clas Ohlsson tror du?

Anonym: Middag är överskattat! Och barn klarar sig länge utan mat. Och du -tusen tack för din snälla kommentar, jag blir alldeles rörd! :-)

MonasUniversum sa...

Du kan börja med att be doktorn skriva ut Telfast, den högre dosen. Hjälper dig resten av säsongen. Och föreslår doktorn nåt annat så vägra. Säg att du har har provat Telfast och att det är det enda som funkar.