onsdag 14 april 2010

Skakigt

På tal om att vara sjuk förresten, igår fick jag värsta frossan ever. Den kom från ingenstans och helt plötsligt låg jag bara i soffan och tokskakade. Mina tänder skallrade, min händer darrade och resten av kroppen skakade på i samma takt.

När jag skulle ta ut mina linser fick Björn hålla i linsbehållaren så att jag inte skulle skvätta ut all linsvätska, för jag skakade värre än en gammal tjackpundare på avvänjning (om man nu skakar när man ska vänjas av från tjack?) och det var jävligt svårt att borsta tänderna.

Björn trodde att jag var döende och ville helst ringa ambulans, eller det var vad han sa i alla fall. Jag fattade såklart vad han egentligen var ute efter - att skeppa iväg mig så att han skulle slippa sova i en skakande säng hela natten.

Men till slut gick det över, jag slutade att vibrera. Det konstiga var att jag inte ens fick någon feber. Vi enades därför om att det måste ha varit en vanlig tisdagsfrossa som jag fick.

Men hellre tisdagsfrossa än torsdagsfrossa i alla fall, så jag kom väl lindrigt undan ändå antar jag.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Lite underligt att Björn inte trodde du hade pollenallergi, enligt min mening. Men synd om dig tycker jag lite ^^

Maria sa...

Klart att han trodde det. Det är det enda han tjatar om här hemma. Pollen pollen pollen! Han har även diagnostiserat tv:n med det.

Sockiss sa...

ännu värre är ju om man får fredagsfrossa. då är det ju lika bra att man kilar runt hörnet direkt.

Camabo sa...

Men snälla... Du är ju en tjackpundare på avvänjning jö. Det där är gammal vanlig hederlig godisfrossa. Been there, done that ;o)