fredag 23 april 2010

Lägger energi på fel saker



Ja men så gör det då! Istället för att springa runt på stan och skräpa ner med en massa fula affischer överallt. Herregud människa, vad är det för fel på dig?Höja resultaten i skolan lär ju knappast vara en kontroversiell fråga, så det är väl bara att köra på. Vem är det som hindrar dig? Affischtryckeriet? Och så klagas det över nedskräpning i det offentliga rummet.

6 kommentarer:

Renée sa...

Korkad affisch! Dumt budskap! Riv ner skiten!

Anonym sa...

Ge honom makten så kanske han kan fixa det! Just nu är det ju nån annan som bestämmer!

desperat hemmafru sa...

Löjligt att gå till val på skolresultaten. Jag skulle vilja se HUR de tänker göra i stället. Den svenska skolan är verkligen på väg utför. Tyvärr!!! Är själv lärare och kan som tillfällig utlandssvensk bara häpna över skolornas krav i Sverige versus Belgien, resultat 1-10.

Karin sa...

Val på Åland var grejer det. Sista veckorna före valet fick man gratis godis, toapapper, disktrasor, juice, kaffe och bulle, korv med bröd m.m. så fort man gick på stan. Undrar när den trenden tänker komma till Sverige?
Jag som inte ens fick rösta höll givetvis tyst om det och roffa åt mig så mycket gratissaker som möjligt. Gratis är gott liksom.

Björn sa...

Anonym, det är han som bestämmer i kommunen. Efter en kommunkupp, de vann inte men tog makten ändå. Och resultaten i skolan kan ju bara gå uppåt, vi har de sämsta skolresultaten i hela Storstockholm!

Maria sa...

Renée: Jag önskar att jag hade vågat!

Anonym: Ja, fast här är det som sagt sossarna som bestämmer (trots att de borgerliga vann valet. Men demokrati är inte så viktigt här).

Desperat hemmafru: Framför allt måste den här Hawaii-politiken när det gäller skolan sluta, de båda blocken måste komma överens om en politik som inte rivs upp så fort andra blocket vinner makten. Stringens och konsensus!

Karin: Sweet! Jag vill också ha gratis grejer! Speciellt godis. Gratis är alltid gott.