torsdag 1 april 2010

Jag har varit lite upptagen

Före......och efter:27 norska gästarbetare och en dvärgtax har antingen omkommit eller försvunnit under arbetets gång. Men nu jävlar ska det vara ordning hädanefter på leksakerna.

8 kommentarer:

Maria sa...

Ordning på leksaker är alltid bra...även om det i morrn med största sannolikhet kommer vara mer leksaker på golvet än i hyllan ;)
The charm of being a parent I guess.

By the way...vad tycker du om Murakami?? Försökte mig på Norwegian Wood i våras, men vet inte om jag i min "rätta-nationella-prov" -dimma var för trög för att uppskatta honom...

Maria sa...

Nej! Jag ska stå i givakt och skrika och peka med hela handen varje kväll tills alla leksaker är på plats!

När det gäller Murakami måste jag säga att jag gillar honom. Norwegian Wood är en ljuvlig liten sak, och kanske den mest lättillgängliga av hans böcker också. Kafka on the shore är också fantastisk, men jag måste erkänna att jag körde fast lite på the wind-up bird chronicle (fick börja om), men sen kom jag in i den och tyckte mycket om den också. Ge den ett försök till, det är den verkligen värd!

Malin J sa...

Trodde du på den själv?Muhahahahaha (elakt skratt). Leksakerna kommer forfarande ligga överallt där de inte ska vara, samt när du ber (beordrar) barnen att plocka upp så kommer de små änglarna titta på dig och svara:Mamma plocka upp!
Det var i alla fall så det gick till här när vi fixade ny hylla och bra förvaringslådor.
Barn struntar blankt i ordning och reda, de vill ha leksakerna utspridda överallt så att de kan välja och vraka.
Men de där norska arbetarna och taxen kan ju alltid hemsöka barnen om de är olydiga.

Anonym sa...

Snyggt! (är det Charles fot man skymtar i en av lådorna)?
Måste säga det igen; vilken härlig blogg!
Go girl!

Tjillevipp morsan sa...

snyggt! en organisations stjärna till dig och hahahahaha till att the little bastards kommer att ha samma ambitioner som du..men det blev snyggt! så här i början..
..som djurvän blir jag upprörd! vart fan tog taxen vägen???

Monica sa...

Det var ju duktigt av dig att få ihop den stora hyllan av den lilla... Eller har jag missuppfattat nåt?
Glad påsk i alla fall!

MonasUniversum sa...

Nämen. Det är ju PRECIS så där jag ska göra i talibanens rum!!

Maria sa...

Malin J: Det är då man hotar med att kasta alla leksaker om de inte städar dem. Otroligt effektivt. Ni ska få se - jag ska motbevisa er alla!

Tant Björn: Tack ska du ha! :-) Och ja, det var skarpsynt av dig. Charles ligger i en av de röda lådorna, jag ville bara testa om det gick att det verkligen fungerade.

Tjillevipp morsan: Taxen gick åt. Det var ett offer som var tvunget att göras. Du får trösta dig med att dvärgkaninen klarade sig.

Monica: Tack! Det är en liten talang jag har - att montera ihop stora möbler utav små. Lite som Jesus med vinet och vattnet. Men bara lite.

Mona: Ser man på! Men Julius dagisfoto ger du fan i, det vill jag ha kvar.