lördag 24 april 2010

Ny medicin

Jag har för mig att migrän och rödvin brukar nämnas i samma mening. Och ta mig fan om det inte funkade, jag hävde ett begynnande anfall förut med just ett glas rödvin! Fantastiskt, då kan jag strunta i de där migräntabletterna hädanefter. Det är bara att se till att alltid ha rödvin hemma.

6 kommentarer:

Smilla sa...

Brukar de inte nämnas i samma mening för att rödvin ibland ger migrän? Om det har motsatt effekt också är det ju fantastiskt. Ungefär som att ammning får vissa (MIG) att gå upp i vikt.

Finnpajsaren sa...

... och en bag in box under barnvagnen. Migrän kan ju komma även på öppna förskolan och så.

Maria sa...

Smilla: Jag gick också upp i vikt när jag ammade äldsta sonen. Tydligen kunde man inte äta 14 muffins om dagen. Dålig info från amningsmaffian om det tycker jag.

Finnpajsaren: Fan vad smart! Med ett långt sugrör kopplat till kanske om jag känner en attack komma smygande när jag är ute och går?

Finnpajsaren sa...

Har du inte en mugghållare på vagnen? Köp till ett litet vinglas i plast bara. Gå runt och sippa medans du går. Kommer se sjukt modernt och bra ut.

Maria sa...

Men näää, fatta vilken töntig vagn jag har. Finns ingenting som ens liknar en mugghållare. Men jag kan kanske surra fast ett vinglas med buntband och sen dricka ur det med sugrör? För sugrör är väl hett? (Du har väl sett Weeds?)

Finnpajsaren sa...

Haha. Pimpa buntbandet med lite blingbling bara. ;-) All set!