tisdag 10 maj 2011

Tur för honom

Men han ska ju verkligen vara tacksam över att hans liv inte blev mediokert!


För något värre än så kan jag nog inte tänka mig. Huvva.

5 kommentarer:

Cicci sa...

Ja den kommentaren lär hon nog få äta upp flera gånger om.

Freedomtravel sa...

Har inte ord... Kanske borde vi starta nån ny sorts stödorganisation i Sverige, för "människor med mediokra liv". Jag är rädd att det finns ännu fler såna än människor som exempelvis blivit utsatta för övergrepp. Och om det nu dessutom är VÄRRE att leva ett mediokert liv... då är det ju hemskt om vi lämnar alla dessa människor i sticket??

Katarina sa...

Dumma dumma människa! Grrr....

Cey sa...

Ett illa valt ord i sammanhanget. Patrik hade nog hellre varit medioker och vanlig än en vuxen man med en stor och tung kappsäck att bära runt på.

Magnus sa...

Misstänker att hon fått hjälp av någon skrivnisse att författa den artikeln och därmed är det någon mer, ett "proffs", som bode haft bättre omdöme.

Patriks egen reaktion på hjennes artikel (i Aftonbladet idag) känns inte så lyckad heller. Han mer eller mindre vill köra ut henne från plan: "jag orkar bara inte bry mig om något som tar fokus från själva frågan" - och från hans egen bild av storyn, dvs hans bok.

Patrik sjöberg må vara förorättad men han blandar ihop "ni måste lyssna på det jag har att säga" med "ni måste odelat omfamna min version av den här storyn, och min _känsla_ inför detta", hans tolkning av det som pågick, dvs anse att Viljo var en djävul och att det praktiskt taget handlade om våldtäkter. Det är inte okay att inleda ståndrätt på personer bara utifrån någons memoarbok eller från tidningsartiklar om en sådan här story, men för PS spelar det nog föga roll.