måndag 30 maj 2011

Nån annan som vet?

Det finns säkert de som tycker att det även var en ganska dålig idé att torka upp vinhavet i klädkammaren med det som fanns närmast, nämligen handdukar som skulle tvättas.

Nu har vi på grund av detta ett gäng blöta handdukar fulla med glassplitter i tvättkorgen. Jag ställer mig lite frågande till vad tvättmaskinen har för inställning till sånt. Gillar? Gillar inte?

Jag tror inte att jag har nån lust att ta reda på det.

2 kommentarer:

Gustav sa...

Ibland tycker jag bara att du är sååå feg!
Lite beroende på hur mycket samt storleken på det glaskross du slänger med, så tror jag ändå att vattenpumpen som tömmer maskinen skulle kunna ta mest skada.
Men rent praktiskt är det nog lättare att ta död på maskinen genom att tvätta en bygel-bh. Stålbyglar på rymmen i maskinen är inte att leka med.

- sa...

Man kan alltid ta ut sin hämnd med glasskross på tvättmaskinens inre där strumptrollet bor som snor alla udda strumpor..det hade jag gjort. Försökte med bygelbehå en gång men det funkade inte..bygel fastnade bara under trumman och sen kom den ut via vattenfiltret och luddet. Den jävla tvättmaskinen snor fortfarande alla strumporna.