tisdag 3 maj 2011

Kräkas får man göra hemma

Alltså det här med vett och etikett på gymmet, jag känner att det är någon vi måste prata om.

Det är exempelvis inte ok att ömsom kvida som ett litet barn, ömsom låta som att man kräks när man kör spinning. I alla fall inte om man sitter på cykeln bredvid min.

Ok?

6 kommentarer:

Fraggelmorsan sa...

Eller gå direkt från stallet till spinningsalen
Eller ta med bästa kompisen och prata oavbrutet
Eller ha vitt linne med mjukisbyxor uppdragna till mellersta revbenen
Eller sjunga med högt
Eller vänta med att ta veckans enda dusch, till efter passet

Emmet sa...

ELLER! Att vara en överpumpad tjur som låter som att han får multipla orgasmer om och om och om och om och om.. ja du förstår. Alltså, hur ska man kunna koncentrera sig på sin träning när det låter som att man hamnat i en hjord av översexuella belgian blues? FAST man inte ens är i samma rum som dem? De vrålar så det hörs över hela jävla gymmet! Ojsan, hetsade visst upp mig lite men detta stör mig något enormt! TYST! Jajajaja lille vän, du är superstark... Suck.

Emmet sa...

Oh jag har ett par till kom jag på. Varför går man dit ett gäng killar för att titta på medans den ene tränar? Så sitter de andra tre på varsin maskin och bara är i vägen utan att ens träna!!! GAAAAH!
Eller som idag, när jag fick upplysa personalen i kassan om att de faktiskt har studentrabatt, och vad den rabatten innebär, och var det står nånstans. HERREGUD! Så, nu är jag klar. Ursäkta utbrotten.

Sonja sa...

Men ska man ha den här regeln kommer ju inga kunna gå och spinna.

Fraggelmorsan sa...

Och de coola grabbarna i gymmet som tränar med mössa på sig?! Blir ni inte varma av att träna KANSKE NI SKA LÄGGA PÅ MER VIKTER?!?!

Jonie sa...

Du borde komma på mitt schlagerpass på world class nybroplan den 14e klockan 12.30! Då lovar jag att säga till om det är någon som sitter och stönar! ;)