torsdag 19 maj 2011

Äntligen

Åh, äntligen! Idag är det förskolans dag! Visst har ni väl också längtat? Och räknat ner dagarna? Och ni som jobbat på förskola, har ni också försummat barnen på jobbet i flera dagar för att kunna laminera tusentals bilder och sen sätta ihop dem med nyckelringar och på så vis förstört alla naglar och fingertoppar på de där förbannade jävla nyckelringarna?

Men det är det ju värt. För det är ju förskolans dag! Året viktigaste bemärkelsedag. Jag gissar att den snart går om julafton i folklighet.

Kom ihåg var ni läste det först.


6 kommentarer:

Björn sa...

Den kombon tillsammans med ICA- Stigs "Champinjonens dag" är oslagbar. Kan det vara så att de sammanfaller samtidigt? Förskola- OCH champinjon?! Hur i hela havet ska man fira?

Senada sa...

champinjonsoppa på dagis .... du är för rolig maria

Anonym sa...

Ah,,,du satte kniven i gröten, eller vad man nu säger. Som vi firat, vad vi sjungit, vad god piggelinen var och så kladdigt pinnarna fäste i gräset och håret.
Tur att detta är landsomfattande och att alla barn fått delta. På lördag går jorden under. Jag är glad att ha överlevt denna dagen.Lördagen blir en barnlek.
54 och fastbränd.

Sara sa...

Haha! Det känns som att du jobbar på Norrmalm. Där har det laminerats som sjutton de senaste dagarna (veckorna?).

Play as if sa...

Men laminering är ju fan det bästa sen Gustav Vasa. Hållbart! Inplastat! Så var det minsann inte på min tid.

Linda sa...

På min förskola är vi lite wild and crazy så vi betsämde helt enkelt att det är förskolans dag nästa onsdag för att det passade oss lite bättre! Härligt när man bara kan flytta en dag sådär!