måndag 21 mars 2011

Låtom oss hata

Det känns verkligen tungt att ha förlorat budgivningen, lite som att ha förlorat hoppet om sommaren. För det där torpet blev liksom symbolen för allt som har med sommar att göra: ledighet, lekande barn i gröngräs, ett glas vin i trädgården efter att barnen somnat och bullbak i köket en regnig dag.

Och nu känns det som att allt det där är borta. Nu kommer det inte bli någon sommar, det kommer bara fortsätta vara grått, med grå snö i hörnen och smutsvattenpölar och ett två decimeter tjockt täcke av grus på alla gångvägar.

Men skyll inte på mig, vi gjorde så gott vi kunde. Skyll på de asen som budade över oss - på VÅRT sommarställe. Det är deras fel att det inte blir någon sommar i år. As!

Tänkte de ens på barnen?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så himla taskigt. Dom där människorna kan ju inte ha nåt hjärta i kroppen. Och inte några barn heller. Varken i eller utanför kroppen.

Perny sa...

Använd alla pengar som ni skulle vara tvungna att lägga på underhåll på att hyra ett ställe istället ;) *pepp pepp* då blir det sommar ändå, utan krav på renoveringar, målning och sådant tjafs.

Anonym sa...

Fy så nedrigt gjort av dem! Och hur ska det gå för de stackars barnen? Har folk hjärtan av sten nuförti'n? Hemskt.

annika5064 sa...

Fattar precis hur du känner; vi letar hus och budgivningar är riktiga rysare och besvikelsen total när man inser att man inte kan gå med högre...håller tummarna för att ni hittar ngt snart! Jag känner mest panik över att jag inte hinner odla mina egna grönsaker och bär i år heller...

Emelie sa...

Maria, du måste spela lite mer svårflirtad i budgivningen nästa gång! Intala dig att du egentligen inte vill ha den där fina lilla stugan och få den lilla fina stugan att vilja ha dig! Du jinxar ju allt genom att vara så himla på. Det funkar precis som dejting! Kramar från en stockholmsbo som också längtar ut...

Tina sa...

Ni kan få låna mitt hus (och katt) v28, nära till Kolmårdens Djurpark, gångavstånd (om man vill gå i uppförsbacke förstås )till fin sjö, nära till Norrköping... Och du kan lätt sitta i trädgården och njuta, för lilleman kommer sitta som fastklistrad i badrummet. Bidén sitter fortfarande kvar :D Haha!

Kram från Tina