onsdag 16 mars 2011

Couch 2011

Hörrni, beach 2011 känns väldigt väldigt avlägset just nu. Inte bara för att mars vägrar bete sig som en vårmånad (minusgrader och snö på väg), men mest för att min träning inte går så bra just nu. Eller ja, den går ju i ärlighetens namn inte dåligt heller.

Den går bara inte alls.

Sats påstår att jag har glömt boka av pass (det måste ha blivit något fel i deras dator, för jag skulle aldrig glömma bort en sån sak. Jag har koll på läget. Alltid), så nu är jag satt i nån slags fånig karaktän med dumstrut på huvudet där jag inte får boka några nya pass förrän jag har lärt mig min läxa. Vilket jag har gjort i morgon enligt det mejl de skickade ut för tre veckor sedan.

Hursom, jag känner mig inte speciellt sugen på att boka några nya pass trots att jag från och med i morgon kan det igen. Jag försökte få upp intresset igen igår genom att köpa spinningskor, för alla vet ju att allt går lättare med nya saker, men av någon anledning fanns det bara en tv-reparatör i cykelaffären just då och han såg inte riktigt ut att veta vad spinning var överhuvudtaget så jag sköt upp skoinköpet på obestämd tid. Istället lämnade jag min handväska där och gick. Men eftersom jag är en tjej med koll på läget kom jag på det ungefär 50 meter upp på gatan, så då vände jag tillbaka igen och hämtade den.

Och det är väl ungefär det som är veckans träning. Tror ni att jag behöver äta nåt särskilt kosttillskott för att min kropp ska orka med den träningsmängden?

9 kommentarer:

yllet sa...

jag tror du kan behöva proteinpulver?

bom sicka bom sa...

jag har hört att choklad kan ge lite energi.

Anonym sa...

Smågodis är ett tips

Frida sa...

Vatten! Glöm inte att dricka mycket vatten!!

LillaUlle sa...

Nja lite extra vitaminer bara (typ geléhallon eller choklad, alla vet ju hur nyttig kakaobönan är) så är det hela kirrat ska du se...

Greta sa...

Alltså är inte beach 2011 väldigt 2010. Håller absolut med om couch 2011 låter mycket innovativare. Den trenden tror jag att jag tänker hänga på :)

Anonym sa...

Jag har bestämt mig för bitch 2011, mycket mera lättuppnått!

T sa...

lol@anonym!!!!

Annan sa...

Men, backa lite nu... 3 v karantän för missat (-de) avbokat (-d) pass? CRAZY!