onsdag 18 augusti 2010

När man har framförhållning

På lördag ska jag på bröllop. Det är med andra ord bara tre dagar kvar. Undrar om det kanske är dags att börja fundera på vad man ska ha på sig?

Och just ja, i morgon ska jag på Kick off med jobbet så då finns det ingen tid för desperat klänningsjakt. Återstår alltså fredag. Efter klockan 17. Men det borde väl räcka? Eller?

9 kommentarer:

Fru Edgren sa...

Min garderob är öppen efter kl 17 på fredag! Finns även några snygga mjukisbyxor om du känner för det..

Singelmamman sa...

Eoner av tid alltså.

Knasterfaster sa...

Då har du ju många minuter på dig att hitta något fint. Det kommer säkert att gå bra.

Melkers Mamma sa...

Jag kan meddela att jag var på bröllop i lördags och valde klänningen på fredagen - en klänning som behövde tvättas dessutom. Men den hann torka och strykas innan den 23 mil långa resan mot bröllopet! Lycka till med jakten :)

Finnpajsaren sa...

Vaddå, fredagsmys med främlingar på stan är väl inga fel?

Sandra sa...

Herre gud! Sätt på dig din nya klänning med prislappen på så är du check sen!

Barnarlivet sa...

För några år sedan var jag på bröllop i Värmland och köpte klänningen samma dag, precis innan vi skulle köra dit. Typ hängde på låset och hade 15 min på mig att hitta nåt. Min dåvarande var INTE glad. Så du kan slappna av, käka lite godis, dricka lite vin. Är det ett eftermiddagsbröllop har du ju hela morgonen på dig på lördag:)

Anonym sa...

Vet alltför väl hur det är, men jag blir ändå helt stressad bara av att läsa detta inlägg. Ordverifieringen säger toweal och det måste ju ändå vara ett tecken om något. Nästan som towel. Så i värsta fall ta din snyggaste handduk och vira in dej i! Lycka till! /Elin

Anonym sa...

Det är ju massor med tid, fram med symaskinen du!