tisdag 24 augusti 2010

Avbön

Jag har så himla dåligt samvete hörrni, för jag känner att jag försummar er. Jag har knappt svarat på några kommentarer alls på sista tiden, och det är inte alls en sån blogg jag vill ha. Jag vill ju liksom prata med er.

Men det har bara varit så himla mycket nu sen jag började jobba att jag inte ens riktigt hinner med att byta strumpor just nu. För att inte tala om borsta håret. Hursomhelst, jag hinner nätt och jämt med att blogga och ännu mindre svara på kommentarer. Speciellt eftersom jag numera oftast bloggar i telefonen på t-banan. Och där kan man inte ens svara på kommentarer.

Men jag vill att ni ska veta att jag läser ALLT. Och oftast skrattar. Och jag ska bli bättre, jag lovar. Jag ska också gå ner semesterns trivselkilon, börja träna och få mer tålamod med barnen. Men ni ligger högst på listan.

I löööve you.

7 kommentarer:

TigerToove sa...

fasiken vilken sötråtta du är !
Grattis till nya jobbet och vi löve U 2 ;)

Singelmamman sa...

Äh, klart jag vet att du läser allt vi.. ehum jag skriver. När du blivit mer varm i kläderna på jobbet, och då tänker jag inte på att du ska svettas som en gris, då hinner du läsa bloggar även på jobbet. :-)

Jonna sa...

Men stryka klänningsfållen hinner du.

Saralito sa...

Det är lugnt, jag förlåter dig ;). Nej men skämt åsido, så länge som du i alla fall hinner slänga iväg ett inlägg då och då är jag nöjd. Svara på kommentarer är ett senare problem.

Anonym sa...

Allt det där du skulle börja göra. Borde du inte sluta ljuga också? Annacarin

Anonym sa...

Huvudsaken att vi vet att du lever och mår bra! Med smått i huset, gubbe, och jobb.... ja, vi har väl alla varit där :-) Det går över, jag lovar :-) Kanske minns du studentsången, "och den ljusnande framtid är vår". Den kan man sjunga även som småbarnsförälder!

Maria sa...

Tack vad ni är söta! Och betänk att jag faktiskt bara strök klänningsfållen och inte hela klänningen. Och vadå ljuga? Jag? Aldrig!