onsdag 25 augusti 2010

Lucky me

Det är tur att det är lön idag så att jag får köpa alla de här roliga sakerna som jag märker att jag kommer behöva på jobbet. Som raggsockar, ett tjog vantar samt ett underställ.

För det känns ju extra roligt att att bränna alla pengar på så glamorösa och dekadenta saker, vem vill handla trista saker liksom?

4 kommentarer:

Gustav sa...

Vet du! Om du jobbat på en mansdominerad arbetsplats hade det varit självklart att krävt ut sådana "arbetskäder" av arbetsgivaren.

Anonym sa...

Hon vet! Dessutom måste hon köpa massa tvättmedel och tvätta tvätta tvätta alla kläderna så att de blir rena och urtvättade. Knä på jeansen, snor på koftan och ett och annat gruskorn i stövlarna, vem är hon att klaga? Undrande

Anonym sa...

Precis! Visst är det kul att lägga pengar på så glammiga saker!? Jag vet hur det känns. När jag fick min lön i onsdags så brände jag 1500:- direkt på plattång (minsting hade demolerat den gamla), strumpor, stödstrumpor till jobbet, stå-länge-på-jobbet-skor och dessutom 1500:- till för pållarnas nya skor. Hur mycket blev det över till skojsiga saker...?

Maria sa...

Gustav: I know. Det är jävligt sorgligt att det är så.

Anonym: Nä, vem vill inte ha snor på koftan liksom?

Saraconnemara: Vadå? Räknar du inte in stödstrumpor i skojiga saker?