lördag 7 augusti 2010

Säkerheten först


Det verkar så himla obekvämt att sitta fastspänd i bilbarnsstolarna, så vi brukar inte vara så strikta med just den biten. Jag menar, huvudsaken är väl att de befinner sig i stolen?

Dessutom ska vi ju inte så långt. Vi är bara på väg hem till Stockholm igen.

Location:Linköping,Sverige

8 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Vill han sitta fast så spänner han nog gast sig själv. Jag har alltid litat på att mina barn har förstått sitt eget bästa. Idag fick jag ordverifiering: Hexter. Det är nästan som Dexter. Kanske en kvinnlig motsvarighet?

Knasterfaster sa...

Det skall förstås inte vara "gast sig själv" utan fast sig själv. Nu fick jag ordet "repewer". Det förstår jag inte alls.

Anonym sa...

Det är nog bäst att du informerar om att ni står parkerade vid tillfället, annars är det någon humorbefriad idiot som polisanmäler dig. Annacarin

Maria sa...

Knasterfaster: Du har så rätt så. Vill han sitta fast så fixar han ju det själv naturligtvis. Även små barn måste ju få bestämma lite över sig själva i alla fall. Och "Repewer" förstod inte jag heller - har det också med tv-serier att göra?

Annacarin: Parkerade?

LillaUlle sa...

Va, spänner du inte fast dina barn när ni åker bil?! Är du inte klok? Jag hade blivit galen om jag inte spänt fast mina barn, förstå allt hoppande och klättrande omkring i bilen... Extremt irriterande! Fast dina barn sitter kanske still iofs.

Hugomamma sa...

Det är väl blöjan som är säkerheten?! Man vill ju inte tvätta hela bilen...

Tre Gringos sa...

Haha! Själv har jag tre för lite svinn får man räkna med.

Maria sa...

Lillaulle: Oftast ligger de i bakluckan. Där kan de klättra runt hur mycket de vill.

Suzan: :-)

Hugos mamma: Hahaha! Det är sant. Det är ju faktiskt det som är det viktigaste.

Louise: smart! själv orkar jag inte skaffa en tredje, så de får helt enkelt hålla sig kvar mina två.