fredag 13 augusti 2010

Just nu på jobbet


Den här hösten kommer bli tuff. Jag är inte säker på att jag kommer orka med det här oerhörda tempot.Och som den observanta kanske redan noterat har jag alltså även en vänsterfot. Värt att fira ikväll. Och känn er inte blyga för all del, ni får också fira min vänsterfot om ni känner för det. Men bara med ljus choklad. Mörk choklad är för töntar som tror att de är hälsosamma. Och ni vill väl inte vara töntar?

13 kommentarer:

Suzan sa...

vit choklad är grymt!
O min verifieringskod hos dig nu blev "kines" hahaa!!!

Knasterfaster sa...

Ajabaja inte blogga på jobbet!

anne sa...

Mörk choklads nyttighet är hur överdrivet som helst!

Sockiss sa...

alltså... jag vill också ha ett jobb som innebär att jag ska planera inför kvällens gotte-svull.

å basattuvet så blev min verifieringskod "pridergay"... haha!

Jenny sa...

Joooo, blogga mycket på jobbet!!

Anonym sa...

Ööö.. jag hade visst bara mörk choklad hemma.. Får man inte vara med å fira nu då?
Mobbare!
Hälsningar Tönten!

Singelmamman sa...

Våga vägra mörk choklad är mitt motto.

Terese sa...

Men åh, du får dina läsare att känna sig så välkomna och avslappnade. Jag firar gärna din vänsterfot. Jag har marabou polka hemma, går det an? Faktum är att jag smågfirat hela dagen så jag var tvungen att åka och köpa en ny chokladkaka inför kvällen. Jobbigt värre!

Erika sa...

Jag är nog lite lagom halvtöntig tror jag så därför firar jag din vänsterfot med sån där Droste där halva biten är mörk- och den andra mjölkchoklad. Godkänt?

LillaUlle sa...

Missade visst att läsa här igår. Men jag lovar, jag firar din vänsterfot (eller kanske till och med båda dina fötter) desto mer idag. Massor med firar-schweizernöt till mig... ingen mörk choklad så långt ögat når. Lovar!

Trollets mamma sa...

Alltså, jag firar jättegärna din vänsterfot! Jättemycket! Jag kan fira alla möjliga fötter och händer, jag är aldrig omöjlig (om det vankas ätbart alltså). Men jag _gillar_ faktiskt mörk choklad, för att det är gott. Så det så! Och får jag inte fira dina fötter med min favvo-choklad, så firar jag inte alls :-P Sådetså!

Maria sa...

Jajajaja, bara ni äter choklad då. Jag antar att det är huvudsaken? Men ni är ändå töntar som äter mörk choklad. Och Erika, du blir följaktligen en halvtönt. Droste, det har jag aldrig hört talas om.

Erika sa...

Du får kolla på www.droste.nl, du känner kanske igen förpackningen eller så. Nästa gång lovar jag att välja mjölkchoklad så jag kan känna mig lite cool. ;)